După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 noiembrie 2016

Samy Tuțac – Creștinii nu sunt niște marionete, ei sunt ambasadori ai lui Cristos!


"Iubește-l pe Isus în biserica ta", este în regulă, dar nu-ți duce mesajul dincolo de ziduri. Acest tip de mesaj îi poate mulțumi pe unii "formatori de opinie" și chiar pe unii creștini doritori de "liniște", dar nu-L mulțumește pe Cristos, care a murit pe cruce pentru iertarea păcatelor noastre și pentru a ne da dreptul de a spune altora despre dragostea Sa, despre adevăr, dreptate și mai ales despre mântuirea păcătoșilor care cred în El. 

Întrebarea este ce facem noi și ale cui ordine de marș le urmăm sau le ignorăm? Dumnezeul Cel Atotputernic ne-a poruncit să luptăm pentru credința dată sfinților o dată pentru totdeauna, să fim ambasadori activi, care refuză să fie reduși la tăcere. 

Satan ar vrea să ne scuzăm pentru credința noastră, să fim de acord să rămânem pasivi pentru a fi lăudați de oameni și insistă ca implicarea noastră să aibă mai mult de-a face cu niște marionete supuse care nu văd, nu aud și nu vorbesc de niciun rău, decât să ne vadă ambasadori pentru Cristos. 

Celor care ar vrea să fim tăcuți, să ne rușinăm de credința noastră și ne păstrăm opiniile pentru noi, trebuie să le transmitem un mesaj simplu și clar: creștinii nu sunt marionetele nimănui, ei sunt ambasadori ai lui Cristos!


Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.