După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 20 noiembrie 2016

România progresează pe calea homosexualității (IV): Marș pentru drepturile comunității gay (Reportaj Digi 24)


Nota NewsNet Creștin: Prin semnalarea acestor evenimente LGBT din România nu înțelegem să contribuim la promovarea acestora. Atunci cand anunțăm o manifestație publică LGBT sau un demers politic al acestei mișcări nu avem niciun interes să-i facem publicitate. Considerăm că opinia publică, și cu atât mai mult credincioșii evanghelici trebuie să fie informați asupra trendului LGBT din România; altfel nu vor știi ce-i așteaptă și nici nu se vor mobiliza în rugăciune, rămânând, cum fac cei mai mulți, resemnați și osificați în banca comodă a apatiei sociale și religioase...

Peste trei sute de oameni au protestat sâmbătă în Bucureşti, față de demersul prin care căsătoria ar urma să fie definită în Constituţie drept „uniunea dintre un bărbat şi o femeie". Protestatarii au susținut dreptul dreptul membrilor comunității LGBT de a se căsători. 

Susţinătorii drepturilor comunităţii gay au avut un schimb aprins de replici cu cei care susţin modificarea Constituţiei, astfel încât căsătoria să fie definită drept uniunea dintre un bărbat şi o femeie.
„Nu, vorbesc despre drepturile copiilor, de a fi crescuţi de mamă şi tată, de un bărbat şi o femeie, cum a lăsat Dumnezeu”, este argumentul invocat de un susținător al modificării Constituției.
La marş au venit şi persoane heterosexuale, care şi-au adus şi copiii. Spun că vor să le arate acestora ce înseamnă toleranţa.
„Mă enervează îngrozitor intoleranţa şi mi se pare că devenim din ce în ce mai intoleranţi”, a spus un părinte care a venit cu copilul la protest.
Continuarea pe www.digi24.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.