După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 21 noiembrie 2016

Profesor de religie: Acordarea de legi și favoruri homosexualilor este o greșeală nemăsurată

Fulvia Horobeţ este profesor de religie la Şcoala „Elena Cuza” din Iaşi şi de ani buni se luptă pentru pentru familia creştină. Aceasta atrage atenţia într-un articol de pe site-ul Lumina despre ceea ce numeşte „pericolul homosexualităţii”. 

„La început de an am fost binecuvântată cu o experiență interesantă, atunci când am pornit în aventura colectării de semnături pentru susţinerea familiei naturale și promovarea valorilor mari ale omenirii la care subscriu mare parte dintre oamenii frumoși ai acestei țări. Multe s-ar putea povesti, dar din ceea ce am întâlnit pe teren m-aș opri la comentarea a două reacții, două false probleme sau deturnări, din ignoranță, ale sensului acțiunii: 1. Homosexualitatea este în firea celor care o practică… ce să facă cei care sunt marcați de aceasta? să fie exterminați?, și 2. Putem să trăim alături de homosexuali fără să ne afecteze libertatea de manifestare, fiecăruia? 

M-a durut că cei care se complac în aceste acoperiri de gândire nu înțeleg sau nu vor să facă un mic efort să înțeleagă dimensiunea răului care ne pândește și care dorește să ne anuleze viitorul, dreptul firesc la o viață frumoasă. Din orice punct de vedere am dori să analizăm faptele, acordarea de legi și favoruri homosexualilor este o greșeală nemăsurată. Mă gândeam cât de apropiată este și în această privință Religia de Știință. Pentru că ceea ce le face complementare și convergente sunt bunul-simț și logica pură”, a scris Fulvia Horobeţ. 

Aceasta explică faptul că din perspectivă religioasă, fiecare avem ceva de corectat în noi cât trăim, iar tot ceea ce contravine vieții și perpetuării acesteia este nociv și are nevoie de îndreptare: minciuna, crima, legăturile trupești nefirești (de exemplu: necrofilia, pedofilia, homosexualitatea etc.) ș.a.

Continuarea pe www.sokant.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.