După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 27 noiembrie 2016

Bugetul.ro: Ipocrizie! Cine sunt europarlamentarii români care susțin legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene și căsătoriile homosexuale

Coaliția pentru familie este unul din subiectele fierbinți ale momentului și evident a fost speculat de toate partidele într-un fel sau altul. Peste trei milioane de români au cerut schimbarea Constituției și practic interzicerea căsătoriei între homosexuali.

Doi parlamentari PSD s-au grăbit chiar să depună un proiect de lege prin care să ceară un referendum național cu privire la acest subiect chiar pe 11 decembrie, în ziua alegerilor parlamentare. Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a fost însă de acord chiar daca s-a declarat de mai multe ori un susținător al familiei tradiționale, fiind probabil conștient că un referendum odată cu alegerile nu i-ar fi favorabil partidului său. Toate studiile sociologice arată că cu cât vin mai puțini oameni la vot, cu atât procentul PSD scade.

Și PNL s-a grăbit să declare că susține familia tradițională. Și totuși cum stau oare lucrurile cu reprezentanții partidelor, aleși să reprezinte România în Parlamentul European?

Pe lista susținătorilor căsătoriilor homosexuale din Parlamentul European apare șefa femeilor PSD, Viorica Dăncilă care provine din Teleorman, fostul ministru al apărării PSD, Ioan Mircea Pașcuoriginar din Maramureș, dar și soția lui Victor Ponta, Daciana Sârbu.

De la dreapta o găsim ca susținătoare ferventă a homosexualilor pe Monica Macoveidar și pe Cristian Bușoi și Theodor Stolojan de la PNL și Norica Nicolai de la ALDE. Sau Cristian Preda și Siegfried Mureșan.

Continuarea pe www.bugetul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.