După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 noiembrie 2016

Apel pentru susținerea site-ului de ştiri ActiveNews! Voi finanțați ActiveNews. Continuăm... doar împreună!


Nota NewsNet Creștin: Site-ul de ştiri ActiveNews are aceeași vârstă ca NewsNet Creștin. În ultimii 2 ani Cotidianul Creștin a preluat pentru NewsNet Creștin, in condițiile stipulate de lege, sute de articole scrise de redactorii ActiveNews. Articole favorabile familiei tradiționale, demersurilor pentru păstrarea valorilor creștine, luptei pentru recuperarea copiilor confiscați de Serviciile de "Protecție a copiilor" din țările europene, materiale informative privind ideologiile "corectitudinii politice" etc.  Într-un fel, și datorită acestor articole am ajuns să depășim 50 000 de accesări pe zi.
Prin urmare, supunem atenției cititorilor noștri și apelul pentru susținere financiară lansat astăzi de ActiveNews... Doamne-ajută!

Dragi cititori,

Acum trei ani, o mână de oameni, de români,  a început un proiect pentru a putea să vă ofere o alternativă credibilă la o mass-media tot mai împătimită și partizană unor interese de grup, -autohtone și străine, și care cântă, adeseori, aceeași partitură falsă.

Timp de trei ani am încercat să oferim glas și celor care erau ignorați de mass-media „democratică": în fapt urmașii acelora care incitau la violență contra tinerilor în 1990 și care vânau teroriști prin maternități în decembrie 1989.

Deși am mai și greșit, răspunsul dumneavoastră a fost copleșitor. Cifrele noastre de audiență depășeșc așteptările, de multe ori depășind pe cei care beneficiază de resurse nelimitate și burse din afara țării.

Cu toate acestea, nu mai putem. Atunci când deranjezi corporatismul de stat, când te pui contra curentului ideologic, când amintești abuzurile trecute cu vederea din trecut,  când promovezi un stil de viață firesc, când ceri libertatea de alegere și de conștiință, boicotul financiar este asigurat.

Și așa am ajuns în punctul acesta: nu mai putem. Puținii bani strânși deoparte s-au epuizat, iar sponsorii noștri nu pot mai mult. Nu dorim să facem compromisuri editoriale cu mai marii de azi și nici să ne închidem. Căci acestea sunt singurele opțiuni pe care le avem, dacă voi, cei care ne-ați scris și ne-ați fost aproape, încurajându-ne când alții ne calomniau, nu ne ajutați. Deși am fost priviți cu oprobriu de presa „main-stream”, am reușit prin muncă și seriozitate să ne impunem ca o sursă de încredere. Am fost citați în țară și în străinătate, mari personalități ne-au vorbit la microfon: artiști, actori, oameni politici, sportivi, medici, profesori de renume.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.