După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 noiembrie 2016

ALICE ÎN ȚARA NETERMINATĂ: În familia modernă e o harababură de nedescris: Mama se confundă cu tatăl, tatăl cu mătuşa, unchiul cu nepotul, cumnatul cu sora, cuscrul cu vecina de la trei, iar bunicul, care nu mai înţelege absolut nimic, e dus direct la balamuc.


Făcură ce făcură „legebete”-ii” – încet, cu grijă, migălos – și ajunseră și aici. La Familie. Și-au vârât viermii îndoielii și în sânul cald și primitor al adunării de sânge. 


Vor să dărâme zidurile ce apără de mii de ani tribul, grupul, neamul, stirpea, vița, genealogia. Înțeleg că, după ce a trecut demult Oceanul, ca să zgândăre scoarța bunelor maniere ale bătrânului continent, faimoasa corectitudine politică – în opinia mea, cea mai piromaniacă formă a ipocriziei ascunse după masca flegmatică a oţărelii în fața discriminării – se află acum în miezul unei alte operaţii chirurgicale: secționarea unuia dintre cele mai importante module ale societăţii: familia. Asta le mai rămăsese, s-o împartă și pe dânsa. Vorbim de acea political corectness, recursul minoritarilor cu complexe și al susținătorilor lor inflamaţi, prin care au zgâlțâit din țâțâni fundamentele societății la care ajunseserăm, după mii și mii de ani de încercări și de evoluție (şi în ciuda micilor slăbiciuni, suspine, concesii, neîmpliniri sau eşecuri!). Era, totuşi, societatea ce se verificase în timp, căci avusese cel mai lung parcurs în istorie, unde, vorba unor tineri de azi, foarte ocupaţi zilnic între orele 9.00 şi 20.00, „performase”! Curat, fără zgură, fără cenuşă, fără rest.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.