După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 octombrie 2016

† Viorel Iuga – Un nou mesaj adresat preşedintelui Klaus Iohannis

Domnule preşedinte Klaus Iohannis,

Mesajul anterior adresat dumneavoastră nu a fost scris cu intenţia de a arăta lipsă de respect faţă de autoritatea prezidenţială, ci cu intenţia de a urgenta un răspuns. 

Limbajul mai dur şi mai direct nu a izvorât din fanatism religios, ci dintr-o inimă îndurerată. Este durerea unui cetăţean al României care îşi iubeşte ţara, iubeşte familia tradițională şi doreşte binecuvântarea lui Dumnezeu peste amândouă. 

V-am cerut să ne răspundeţi şi aţi făcut-o imediat. Am fost surprins să aud că ne-aţi spus atât de exact ce aveţi în inimă. Apreciez mult onestitatea dumneavostră. Apreciez că ulterior aţi subliniat şi legalitatea demersului Coaliţiei pentru familie pentru schimbarea articolului 48 (alin.1) din Constituţie. 

Înţelegând din Sfintele Scripturi că familia este o instituţie divină creată, binecuvântată şi folosită de Dumnezeu, respectând părerile personale ale celorlalţi, voi rămâne, alături de milioane de cetăţeni români, un luptător pentru familia tradițională. 

Îmi voi folosi genunchii pentru rugăciune, dar şi pârghiile oferite de societatea democratică pentru a mă asigura că definiţia şi instituţia familiei tradiționale nu vor fi schimbate de absolut nimeni. 
Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să îi binecuvânteze pe toţi cetăţenii României!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.