După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 octombrie 2016

Samy Tuțac – Aveți dreptate domnule Președinte, este greșit să mergem pe calea fanatismului...


Nu știu ce s-a întâmplat ieri cu domnul Președinte Iohannis și nici nu știu cât l-a deranjat mesajul pe un ton ultimativ al președintelui Alianței Evanghelice din România. Nu îmi este clar dacă domnul Președinte a dat un răspuns neinspirat cauzat de supăratea că un lider creștin important îi cere să-și definească clar poziția față de familie, sau domnul Președinte ne-a făcut cunoscut ce gândește.

Nu pot să cred că domnul Președinte nu știe că demersul pentru modificarea unui articol din Constituție, inițiat de Coaliția pentru familie, este susținut de toate cultele religioase din România, cât și de un număr impresionant de cetățeni. Nu vreau să cred că prin discursul despre "toleranță" vs "fanatism religios" de astăzi, domnul Președinte s-a poziționat împotriva unui demers democratic a 3000000 de cetățeni, fie ei și "fanatici religioși". Nu pot să cred că domnul Președinte este un exponent al elitelor progresiste globaliste, a căror agendă cuprinde inclusiv distrugerea familiei tradiționale.

Domnule Președinte,
Cu tot respectul care vi se cuvine trebuie să vă spun că ieri ați avut o luare de poziție care ne determină să vă urmărim cu atenție evoluțiile viitoare. Noi, cei 3000000 de cetățeni români nu am cerut nici exterminarea unor minorități sexuale, nici pedepsirea lor pentru ceea ce fac ei în privat și nici nu i-am numit fanatici sexualizați. Noi doar ne dorim ca în România familia să nu fie redefinită conform unor agende progresiste, ci să rămână așa cum a gândit-o Creatorul. Susținerea valorilor creștine nu este fanatism, domnule Președinte, ci modul tendențios în care o minoritate extrem de activă și gălăgioasă încearcă să-și legifereze prin forță perversiunile.

Domnule Președinte,
Tot ce vă cerem noi este să vă exprimați clar poziția despre căsătorie și familie, să acceptați că un demers despre care Curtea Constituțională afirmă că este perfect democratic trebuie lăsat să-și urmeze cursul și să nu puneți piedici acestui demers. Dacă România este o democrație consolidată, atunci lăsați poporul să decidă prin referendum și noi vom accepta decizia majorității, chiar dacă nu o vom agreea. Și dumneavoastră în calitate de Președinte al României trebuie să faceți la fel. Altfel va învinge fanatismul și nu democrația.

Samy Tuțac

P.S. Consider că unele luări de poziție față de declarațiile de ieri ale Președintelui României au fost prea radicale, la fel cum au fost și unele reacții venite din spațiul evanghelic față de mesajul tranșant al președintelui Alianței Evanghelice. Dar am o întrebare, mai ales pentru "moderații" evanghelici: Și dacă președintele Alianței Evanghelice știa ceva despre poziția Președintelui României?
Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.