După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 octombrie 2016

Pastor Ioan Joldeș – Chemare la apărarea normalității

Trăim vremuri de mare confuzie. Ceea ce pana mai ieri era considerat ca fiind rușinos, păcătos  si infractiune azi se vrea legiferat: păcatul homosexualității.
Majoritatea heterosexuala se vede nevoită sa se apere asa cum încă se mai poate: prin legiferarea normalității si prin adunări publice, încercând sa atragă atenția asupra gravelor abateri de la normele bunului simt.
Infima minoritate LGBT este in ofensiva: vrea sa ne facă, cu orice pret, sa cedam la presiunile ei si sa renunțam la convingerile noastre.
Ce vom face? Cum este corect sa procedam in calitate de cetățeni ai României si de crestini?
Ar trebui sa stam indiferenti, spunând ca „oricum nu avem ce face, asta-i lumea in care trăim” sau ar fi normal sa acționam aparandu-ne pe noi si generatiile care vin de acest flagel?
In calitate de cetățean al României, de crestin si slujitor va chem pe toți cei ce veți citi aceste rânduri sa nu stati nepăsători fata de ofensiva agresiva a LGBT. Ce putem face concret?

1. Sa ne rugam si sa postim;
2. Sa ne prezentam convingerile in mod constant si in orice împrejurare;
3. Sa inițiem si sa participam la adunări publice pentru apărarea si promovarea valorilor in care credem;
4. Sa trimitem prin vot in forurile legislative interne si europene pe politicienii crestini si pe cei temători de Dumnezeu care împărtășesc si apară valorile in care credem;
5. Sa fim pregătiți sa facem tot ceea nu contrazice Sfânta Scriptura pentru apărarea si promovarea valorilor in care credem;
6. Sa ne pregătim pentru suferinta;
7. Sa nu încetam sa credem si sa mărturisim ca Dumnezeu are ultimul cuvânt, ca El iubeste pe păcătoși si vrea pocăința si salvarea lor.
Pentru a susține normalitatea si pentru a o apara va chem pe toți cei ce veți citi aceste gânduri sa participati sub organizarea Coaliției pentru Familie susținută de toate Cultele Creștine din România Sâmbătă 22 octombrie 2016 de la ora 11.00 la o adunare publică în Piața Unirii din Oradea pentru a cere modificarea articolului 48 din Constituția României în sensul definirii familiei astfel: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația şi instruirea copiilor”.
Susțin cu bucurie acest demers și intenționez sa particip.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.