vineri, 21 octombrie 2016

Otniel Bunaciu – Personal nu susţin această luare de poziţie a lui Viorel Iuga. Cred că asemenea declaraţii crează un deficit de imagine instituţională pentru întreaga comunitate de credincioşi baptişti atât faţă de opinia publică cât şi faţă de autorităţi


Stimati frati,
 
Am ezitat sa scriu ceva in legatura cu declaratia fratelui Viorel de astazi pentru ca nu doresc sa initiez o discutie. Deoarece astazi am primit mai multe reactii de la diferite pesoane am hotarat sa exprim totusi un punct de vedere personal.
 
Doresc sa il rog pe fratele Viorel ca atunci cand are luari de pozitie personale sa faca acest lucru clar prin modul in care se exprima si sa nu lase sa se inteleaga ca vorbeste in numele tuturor baptistilor. Desi nu cred ca in realitate fratele Viorel poate disocia declaratiile personala de pozitia sa oficiala, poate face macar un efort pentru a clarifica aceasta diferenta. 
 
Cred ca asemenea declaratii creaza un deficit de imagine institutionala pentru intreaga comunitate de credinciosi baptisti atat fata de opinia publica cat si fata de autoritati. Baptistii ar trebui sa aiba pentru societatea din Romania un mesaj profetic, bazat pe invatatura Sfintei Scripturi si nu declaratii incendiare. Contributia baptistilor la viata societatii trebuie sa fie constructiva si transformatoare in spiritul lui Isus Hristos si nu dupa modelul discursului politic inflamator.

Continuarea pe www.danutm.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.