După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 23 octombrie 2016

Gazeta de Nord-Vest: Sătmărenii, împotriva căsătoriilor între homosexuali

Asociația internațională ”Coaliție pentru Familie” a organizat în municipiul Satu Mare un miting împotriva căsătoriilor între persoanele de același sex. La manifestare au participat sute de sătmăreni, provenind din diverse confesiuni creștine, care și-au exprimat nemulțumirea față de acest tip de căsătorii.
Mihai Micula, preotul care a condus întreaga manifestare a ținut un discurs în care și-a exprimat părerea cu privire la căsătoriile gay, subliniind faptul că familia a fost creată de Dumnezeu, iar actul preocreării poate fi făcut doar într un bărbat şi o femeie.
În luările de cuvânt, reprezentanții fiecărui cult au transmis mesaje prin care argumentau împotrivirea față de acest tip de căsătorii. De asemenea, aceștia au descris relația firească care trebuie să existe într-o relație, între o femeie și un bărbat, respectiv într-o familie.
Primarul Kereskenyi Gabor, prezent la manifestare, a afirmat că autohtonii județului Satu Mare sunt creștini, și trebuie să lupte pentru valorile creștine.
“Consider că o valoare fundamentală în societatea noastră este creştină care se bazează pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, bineînţeles. În anul 2014 am promovat, împreună cu colegii din Camera Deputaţilor, un amendament pentru modificarea articolului 48, aliniat 1, din Constituţia României, care însă s-a împotmolit la demisia preşedintelui Comisiei pentru modificarea Constituţiei, dar sper că acei parlamentari, acei deputaţi şi senatori, indiferent de culoarea lor politică, care vor reprezenta judeţul Satu Mare, vor urgenta şi vor promova această modificare benefică pentru toată societatea românească. Prin faptul că suntem astăzi aici nu înseamnă că nu suntem toleranţi, nu înseamnă că nu suntem creştini, dar vedeţi ce se întâmplă din punct de vedere geopolitic, vin unii peste noi, noi trebuie să apărăm valorile creştine şi aici, indiferent de etnica noastră, noi băştinaşii din Satu Mare, suntem cu toţii creştini”, a spus edilul.
Continuarea pe www.gazetanord-vest.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.