După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 octombrie 2016

Evenimentul Zilei.ro: IOHANNIS atacat dur. Pagina de Facebook a președintelui României s-a umplut de comentariile furioase ale celor care susțin ideea că FAMILIA SE ÎNTEMEIAZĂ PE CĂSĂTORIA ÎNTRE UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE


Iohannis a reușit să-i enerveze pe cei care au semnat pentru modificarea Constituției în sensul în care famila este uniunea dintre un bărbat și o femeie, în momentul în care i-a catalogat ca fiind fanatici religioși. Pe pagina de Facebook a președintelui României au început să apară comentarii furioase pe această temă.


Declarația lui Klaus Iohannis pe tema inițiativei privind amendarea Constituției în așa fel încât familia să fie definită ca fiind unirea dintre un bărbat și o femeie a stârnit reacțiile furioase ale celor care au semnat pentru susținerea acestei inițiative. Reamintim că ieri, Klaus Iohannis a spus că:
"Încă nu este rândul meu să mă exprim. Va veni rândul meu să mă exprim. În acest context, cred că este foarte important să reiterez un lucru în care cred: eu provin dintr-o minoritate etnică și dintr-o minoritate religioasă. Cred că trebuie să revenim la toleranță și acceptarea celuilalt, acceptarea celuilalt cu bune și rele, nu suntem toți la fel. Nu toate grupurile etnice și religioase sunt la fel. Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative. Eu nu cred în ele și nu le sprijin. Sunt adeptul toleranței, încrederii și deschiderii față de celălalt"
 Consecința imediată a fost postarea unor comentarii furioase pe pagina sa de Facebook, în ciuda fpatului că declarația sa nu a fost postată aici. Comentariile au apărut la topicuri diferite și au tot continuat să apară în cursul nopții, în ciuda eforturilor administratorilor paginii de a-i bloca pe cei care comentau acest subiect.

Continuarea pe www.evz.ro


Vezi și alt articol asemănător din Evenimentul Zilei:

  • Recunoașterea căsătoriilor HOMOSEXUALE se apropie. Iohannis: „Cererea ca familia să fie formată dintr-un bărbat și o femeie este FANATISM RELIGIOS”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.