După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 octombrie 2016

Adevărul.ro: Pastorul care l-a somat pe Iohannis să se exprime „pro creştinism” i-a scris, din nou, preşedintelui: „Limbajul dur nu a izvorât din fanatism religios”


Preşedintele Alianţei Evanghelice din România, pastorul baptist Viorel Iuga, cel care a transmis săptămâna trecută un mesaj public prin care i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să se exprime „pro creştinism”, obţinând o reacţie din partea şefului statului, i-a scris, din nou, preşedintelui. Iuga îşi explică „limbajul mai dur şi mai direct”, susţinând că „nu a fost izvorât din fanatism religios, ci dintr-o inimă îndurerată”.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, pastorul Viorel Iuga, care este şi preşedinte al Alianţei Evanghelice din România şi al Uniunii Baptiste din România, i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis să ia atitudine în favoarea familiei tradiţionale şi a demersurilor de modificare a Constituţiei. „În calitate de preşedinte al României, vrem să spuneţi clar şi răspicat că sunteţi de partea familiei, că sunteţi de partea normalităţii şi că nu doriţi să lăsaţi în urma mandatului o ţară cu mai multe păcate legalizate”, scrie Viorel Iuga pe pagina sa de Facebook. „Dacă nu ieşiţi dumneavoastră să vă exprimaţi pro creştinism, vom ieşi noi să ne exprimăm pro schimbare, inclusiv a dumneavoastră”, a mai scris Viorel Iuga. 

Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Palatul Cotroceni cum îi răspunde lui Iuga, Klaus Iohannis a făcut un apel la toleranţă, spunând că „este greşit să mergem pe calea fanatismului religios”.  „Societatea trebuie să revină la toleranţă şi la acceptarea celuilalt. Acceptarea celuilalt cu bune şi rele. Nu suntem toţi la fel. Nu toate grupurile etnice şi toate grupurile religioase sunt la fel. Este greşit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios şi a solicitărilor ultimative. Eu nu cred în ele şi nu le sprijin. Eu sunt adeptul toleranţei, încrederii şi deschiderii spre celălalt“, a precizat preşedintele României. 

Declaraţiile preşedintelui au provocat o reacţie a Coaliţiei pentru Familie, dar şi a Bisericii Ortodoxe, iar Klaus Iohannis venind cu precizări suplimentare. „Deja felul în care unii au interpretat afirmaţiile mele arată nevoia de conciliere, de pace socială. Eu nu am acuzat pe nimeni şi nici nu am intenţionat să acuz Biserica Ortodoxă Română sau Biserica Penticostală. Eu am atras atenţia asupra unor pericole. Coaliţia pentru Familie mi-a spus să detaliez. Au dreptul la petiţie. Este un demers constituţional. Nu a pus nimeni ceva sub semnul întrebării. Doresc o discuţie onestă, calmă”, a declarat preşedintele.

Citeste mai mult: adev.ro/ofnnlx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.