După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 31 octombrie 2016

Adevărul.ro: Familia de români Nan a învins Norvegia şi şi-a luat acasă, după un an de chin, cei doi copii „confiscaţi” de autorităţi: „Îţi iau sufletul din tine şi pleacă cu el”


Copiii familiei Nan din Norvegia, desprinşi de părinţi în luna octombrie a anului 2015, s-au întors în acest weekend în familie. Decizia de reîntregire a familiei Nan a fost luată săptămâna trecută de un tribunal norvegian, care a dispus întoarcerea copiilor lângă părinţii de care au fost desprinşi în urmă cu un an.

După un an în care au stat despărţiţi de părinţii lor, de lângă care au fost luaţi de Protecţia Copilului şi plasaţi în grija unei familii surogat, Dragoş (doi ani şi jumătate) şi Bianca (şapte ani), s-au întors în familie. Astfel, după un an de suferinţă şi luptă în Justiţie, Dumitru (45 de ani) şi Mihaela (38 de ani), originari din judeţul Maramureş, şi-au primit înapoi copiii luaţi de lângă părinţi în luna octombrie a anului trecut. Victoria obţinută de familia Nan împotriva Serviciului de Protecţie a Copilului din Norvegia, vine la câteva luni după ce familia Bodnariu, rămasă fără cinci copii luaţi de Barnevernet, a reuşit să învingă sistemul norvegian, să îşi recupereze copiii şi să se întoarcă în România. Reîntregită, familia Nan mai are încă de luptat cu Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia.

Românii din Norvegia, alături de familia Nan

cesta este şi motivul pentru care cei doi soţi nu au vrut să ofere declaraţii presei, reunirea familiei fiind anunţată de Episcopia Europei de Nord, pe pagina de Facebook, acolo unde au fost postate şi fotografii cu copiii întorşi lângă părinţii lor. De altfel, Preasfinţitul Macarie Drăgoi, Episcop al Europei de Nord, fost în toată aceată perioadă alături de Mihaela şi Dumitru Nan.

Citeste mai mult: adev.ro/ofv22a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.