După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 octombrie 2016

Adevărul.ro: De când Jandarmeria şi Ambulanţa sunt subordonate BOR?


Ne-am obişnuit de ataţia ani cu fenomenul de masă de la Cuvioasa Parascheva de la Iaşi încât parcă trece neobservat an de an şi nu ne mai stârneşte curiozitatea şi interesul. Libertatea de conştiinţă şi de exprimare este respectată într-un stat democratic şi nu trebuie să fie îngrădită. Nu sunt de acord cu cei care încadrează credinţele oamenilor (fie şi cele religioase) în categorii superioare sau inferioare.

Putem analiza profilul pelerinului, profilul creştinului din Romania, profilul preotului ortodox sau trăsăturile celor care aşteaptă la cozi ore în şir să se închide la o raclă care oricum e acolo în biserică în fiecare zi din an, dar nu acesta este scopul meu acum. O fac sociologii mai bine. Dar cand sociologii îşi combină credinţa personală cu propria profesie comit o greşeală. Ce şi cum cred eu Mihai despre Dumnezeu este doar treaba mea personală şi intimă. Dacă cred. Ca psiholog am obligaţia să respect credinţele, dorinţele, ideile, opiniile religioase sau non-religioase ale oamenilor din faţa mea. Respect un ateu sincer aşa cum respect şi un ortodox.

Din păcate, şi în acest an mi-a atras atenţia un clip video în care apare o femeie dusă prioritar de braţe de doi jandarmi şi un paramedic spre racla cu moaşte. Jandarmii ţin femeia care se zbate, strigă şi declară că nu vrea să atingă racla cu oseminte. Se vede limpede ce fac aceşti angajaţi ai statului. Din filmare nu se înţelege cine a dispus aceste sarcini jandarmilor. De când jandarmii execută sarcini cu scop religios? Adică cum îşi permit ei să apuce de braţe o femeie (împotriva voinţei ei) şi să o ducă spre un obiectiv religios? Aş cere şi ar trebuie să cerem public şefului Jandarmeriei Iaşi şi şefului SMURD să ne confirme că intră în sarcinile de muncă ale celor două instituţii aceste practici. Personal nu cred. Iar dacă nu, să fie sancţionaţi.  

Citeste mai mult: adev.ro/of6o6q

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.