După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 919 744), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

vineri, 9 septembrie 2016

Visul oricărui pedofil va fi îndeplinit pe 10 septembrie la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti

Sâmbătă va avea loc la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti primul concurs național de dans la bară sportiv din România – “Miss pole dance România”.
Prima dată nu citisem tot titlul știrii originale și nu înțelegeam exact de ce se desfășoară concursul acolo și nu au ales și ei o altă locație, apoi am aflat că acest concurs este împărțit pe categorii de vârstă – juniori, adolescenţi şi adulţi.
Deși a apărut de ceva vreme acest “sport” și oamenii tot încearcă să îi dea alt sens și altă conotație decât acela de dans în barurile de striptease, nu știu dacă într-adevăr cineva se poate uita la o evoluție la bară fără să îi dea o conotație sexuală. Recunosc că eu nu pot și nu mi se pare tocmai potrivit pentru copii. Hai să recunoaștem că fix din barurile de striptease se trage și să nu ne mai chinuim să-i dăm alt sens.
Continuarea pe www.casteluna.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.