După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 1 octombrie 2016

Institutul Teologic Penticostal din București – Celebrare 40 de ani de existență


Stimați frați, 
Salutări sfinte din partea Domnului nostru Isus Hristos!

Anul acesta Institutul Teologic Penticostal din București sărbătorește 40 de ani de existență și 20 de ani de când își desfășoară activitatea în actualul campus. Cu acest prilej, ITPB va organiza, în perioada 7-9 octombrie, un eveniment special intitulat: „Învățământul teologic în Biserica Penticostală: istorie și perspective”. 

Vom fi onorați să îl avem împreună cu noi, alături de alți vorbitori, pe dr. Lamar Vest, președintele Seminarului Teologic Penticostal din Cleveland Tennessee. 


Programul detaliat al acestor două zile de sărbătoare va fi publicat pe adresa de internet www.itpbucuresti.ro. 

La acest eveniment sunt invitați toți absolvenții ITPB din țară și diaspora, păstorii din bisericile penticostale și toți cei care într-un fel sau altul susțin școala noastră. Cazarea partcipanților se va face la Rin Grand Hotel din Calea Bucureștilor, nr.255 A, Otopeni, unde vor fi organizate și întâlnirile în plen (vineri seara, 7 octombrie, și sâmbătă, 8 octombrie). 

Costurile acestor zile vor fi de aproximativ 450 lei/persoană (cazare hotel și masă). În ziua de duminică, 9 octombrie, sărbătoarea va continua la biserica Filadelfia, din strada Sebastian, nr.43, București, unde va avea loc deschiderea noului an universitar 2016-2017. După serviciul divin, invitații sunt așteptați în campusul ITPB, din b-dul Uverturii, nr.210-220, unde va fi servită masa de prânz. 

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de e-mail: itpbucuresti.comunicare@gmail.com

Vă așteptăm cu drag! 

Din partea ITPB, 
Rector, Pastor Lector univ.dr. Ioan Brie 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.