După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 august 2016

Știripesurse.ro: Încă un pas spre legalizarea căsătoriilor gay?

Deși suntem în plină vară, una caniculară, nu ducem deloc lipsă de subiecte și teme controversate pe care să le putem dezbate cu toată pasiunea. Unul din subiecte, despre care eu am îndrăznit să spun că va fi chiar o temă centrală a campaniei electorale din toamnă, este cel al căsătoriilor gay și al pașilor ce pot fi făcuți pentru o recunoaștere a lor și pe teritoriul României.

Lobby-ul este unul extrem de agresiv, îmbrăcat, în același timp, și în hainele unui political corectness cum este bine prin alte democrații. Dar cum stăm, la acest moment, pe acest subiect? Cam așa:

1) La finalul anului trecut, începutul lui 2016, Coaliția pentru Familie, sprijinită de Biserica Ortodoxă Română, a demarat o campanie de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum de schimbare a Constituției, schimbare legată de stipularea clară a faptului că România acceptă doar căsătoria dintre un bărbat și o femeie, iar familia este formată dintre un bărbat, o femeie și copiii lor. Inițiativa a strâns, până la finalul lunii mai 2016, peste 3 milioane de semnături. Chiar în iulie, Coaliția pentru Familie a mai obținut o victorie, CCR constatând că s-au respectat procedurile și ca atare, cererea poate merge în Parlament pentru a fi dezbătută și, eventual, trimisă pre referendum.

2) Luna iulie vine și cu o acțiune din partea celeilalte tabere, a adepților căsătoriilor gay, care, prin cuplul Relu Coman și Robert Hamilton, căsătoriți în Bruxelles, au solicitat CCR să le fie recunoscută căsătoria și în România. O decizie va fi luată, pentru această speță, în luna septembrie.

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.