După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 31 august 2016

Sorin Cigher – Cutremurați, dar tot neclintiți

Inima Italiei este rănită grav. Oamenii nu s-au așteptat. S-au dus la culcare și nu s-au gândit că vor trece prin asemenea dezastru. Mulți dintre ei, probabil, s-au pus în pat fără să se pună pe genunchi, fără să-și amintească de Cel prin care existăm…, însă au sărit ca arși când au dat nas în nas cu nenorocirea. Bisericile devin arhipline, privirile se îndreaptă către cer și oamenii se transformă, subit, în credincioși. De ce apelăm la divinitate doar atunci când ne doare? De ce avem tendința să stăm aproape de Dumnezeu numai la necaz?
Suferim pentru familiile celor care au pierit sub dărâmături, dar tragedia lor poate fi un prilej de introspecție pentru noi, cei rămași în viață. Altfel, uitarea se așterne și n-am învățat nimic.

Dacă am fi un pic mai realiști și conștienți că devenim paratrăznetul divin… Cum să nu își îndrepte Creatorul mânia spre creația pervertită de păcat? Cum să nu îngăduie astfel de situații peste o lume care a devenit flămândă după scârboșenii? Am fost creați să recunoaștem autoritatea Sfintei Scripturi asupra vieților noastre. Am fost așezați pe pământ să trăim ca oamenii și nu mai rău ca animalele! Am fost lăsați aici cu un scop: să aducem cinste Creatorului nostru! Însă am uitat menirea noastră, ne credem mai deștepți ca Dumnezeu. Trăim după instinct, ne jucăm cu viitorul generațiilor următoare, legalizăm toate urâciunile lumii și ne așteptăm ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze, că doar asta-i treaba Lui!

Întoarceți-vă la Dumnezeul sfânt și adevărat! Este valabil pentru toate țările care își permit să-L mânie pe Dumnezeu! Lăsați normalul să stăpânească universul! Promovați adevărul și nu vă luați la trântă cu Stăpânul universului! Cât mai este timp, schimbați legile în favoarea normalului și nu faceți presiuni asupra grupurilor conservatoare, care au frică de Dumnezeu! Opriți-vă din jocul murdar! Lăsați familia să fie familie sfântă, formată dintr-un bărbat și o femeie. Altfel, condoleanțele și regretele vor fi tardive! Preveniți dezastrul! Fiți convinși că fiecare în parte suntem responsabili de catastrofele universului!
Dumnezeu ne vrea binele, El vrea să trăim în pace și într-o armonie plăcută! Păcatul este rușinea popoarelor și motivul tuturor catastrofelor universale! Noi vrem să trăim într-o lume guvernată de adevăr, de Hristos și într-o societate normală! Lăsați-ne să fim normali! Nu ne distrugeți conștiințele! Chiar dacă nu vă pasă de noi, nouă ne pasă de sufletele voastre!
Vrem ca sufletele voastre să primească iertare și să fie mântuite de Hristos!

Aduceți-va aminte de moralitate și nu-i neglijați prerogativele, altfel nu veți fi gata să plătiți facturile îndepărtării de Dumnezeu! Cine are urechi de auzit să audă!
Sorin Cigher

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.