După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 11 august 2016

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

   Dragii noștri,

        
Vă mulțumim tuturor pentru că ne purtați în rugăciuni!
        Prin harul Domnului suntem bine. În ultima lună am trecut printr-o perioadă mai grea de acomodare la noul oraș, noua climă de aici și multe noi provocări...

        Sora mai mică a lui Raja, Sweta, pe care am adus-o cu noi să studieze la Colegiul biblic, s-a îmbolnăvit de febră dengue, o boală tropicală care poate duce la complicații și chiar la moarte. Chiar dacă boala a slăbit-o foarte mult și a ajuns la spital, pierzându-și cunoștiința, Domnul a avut milă și a ajutat-o să se facă bine. Îi mulțumim Domnului că ne-a ajutat ca noi să fim sănătoși și să ne putem îngriji de ea să se facă bine.

        Febra dengue se transmite prin înțepătura țânțarilor și se creează epidemii. În campusul colegiului biblic foarte mulți studenți s-au îmbolnăvit, iar unii dintre ei au ajuns chiar la reanimare în condiție extrem de gravă. Dar prin harul Domnului acum sunt și ei mai bine.

         Vă rugăm să vă rugați și pentru protecția noastră, ca să nu ne îmbolnăvim. Această boală se răspândește cel mai mult în anotimpul polios, care mai ține cel puțin până în octombrie.

     Cu ajutorul Domnului, Raja își continuă studiile și învață foarte multe lucruri folositoare pentru lucrare și, în același timp, slujește ca lider al comunității nepaleze din campus.
       

     Îi mulțumim Domnului pentru toate aceste oportunități minunate de a învăța și de a sluji pentru a aduce roadă pentru gloria Lui!
      
     Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru ca Domnul să îi dea multă înțelepciune și putere de învățare și, în același timp, călăuzirea Duhului pentru lucrarea în care slujim.

    
  De asemenea, vă mulțumim din inimă pentru rugăciunile pe care le aduceți pentru noi și pentru tot sprijinul pe care ni-l trimiteți pentru nevoile noastre!
      Ne rugăm ca Domnul să vă binecuvânteze și să se îngrijescă de fiecare în parte, după bogațiile harului Său!

               Cu dragoste în Domnul,

               Gabriela, Raja și Baruch Rai


Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.