După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 1 august 2016

NapocaNews.ro: O biserică daneză şi-a deschis porţile pentru vânătorii de pokemoni. Preotul reformat joacă şi el

Sfârşitul Bisericii occidentale. In conditiile in care numeroase cladiri administrative, de birouri, sedii de companii, sectii de politie, unitati militare etc. din diferite parti ale lumii sunt anuntate drept perimetre in care nu este permisa vanatoarea de pokemoni, iata ca o biserica din sudul Danemarcei a anuntat ca are usile deschise pentru jucatorii de Pokemon Go.

“Mi s-a parut o idee foarte buna pentru a pastra legatura cu tinerii”, a marturisit Michael Westh, vicarul bisericii din micuta localitate Kliplev, din sudul regiunii Jutland, nu departe de granita cu Germania, DPA.

Inspirat de joc, vicarul si-a creat propria lui varianta de Pokemon Go si a precizat ca jucatorii sunt bineveniti in biserica si pentru a cauta imaginile imprimate pe hartie fotografica cu unele dintre personajele din joc. Pe o parte este imprimata imaginea unui pokemon, iar pe cealalta parte este tiparit cuvantul inghetata sau cola, desemnand recompensa reala pe care urmeaza sa o primeasca cel care a gasit respectiva imagine.

Continuarea pe www.napocanews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.