După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 28 august 2016

Kingdom Leadership Forum la Vlăhița, județul Harghita


Ne bucurăm că și în acest an putem organiza Kingdom Leadership Forum, o noua ocazie de a avea un timp binecuvântat de Tatăl Ceresc și strategic pentru Împărăția lui Dumnezeu. 

Vă amintim că scopul acestui forum este de a aduce împreună mai multi lideri (din mai multe generații și contexte) care să învețe și să interacționeze pe marginea unor teme relevante și care să dezvolte relații și colaborări centrate pe Împărăție. Cei mai multi participanți ar trebui sa fie lideri/slujitori care sunt parte din echipele voastre și alături de care slujiți în bisericile si lucrările unde Dumnezeu v-a chemat. 

Kingdom Leadership Forum este un eveniment ce se dorește a fi organizat anual, în care o varietate de lideri vin împreună pentru un timp concentrat de împărtășire, rugăciune, dialog și prezentări legate de felul în care Împărăția lui Dumnezeu se manifestă, nu doar ca o promisiune viitoare, ci și ca o realitate prezentă, si prin care Isus transformă vieți și contexte potrivit cu Voia Tatălui Ceresc și spre Slava Sa.

Prin mesajele, prezentările și dialogurile care au loc în timpul Forumului, atât în sesiuni plenare, cât și în seminarii interactive, căutăm să auzim de la Duhul Sfânt și să învățăm din experiențele și paradigmele participanților. La Forum participă și sunt invitați atât lideri ordinați/recunoscuți în cadrul bisericilor locale, dar și lideri (formali sau informali) care activează în alte domenii prin care manifestăm dragostea și planul lui Dumnezeu pentru semeni și comunitățile în care El ne-a așezat (domeniul umanitar-social, tineret-studenți, civic-politic, economie-business, educație, sănătate etc).

În interacțiunea noastră din septembrie ne vom axa pe 4 domenii/track-uri în care Împărăția lui Dumnezeu se manifestă:
I. Biserica în lumea post-modernă (tendințe, provocări și abordări sănătoase care dovedesc Evanghelia Împărăției);
II. Demonstrarea practică a dragostei lui Dumnezeu (lucrări social-umanitare);
III. Implicarea în sfera civică și politică a comunităților noastre;
IV. Economie și business" (întreprinzători, afaceri, empowerment, management).

Când ne veti transmite confirmarea participării voastre, vă rugăm să indicați unul sau maxim 2 domenii/track-uri de care sunteți interesat, precum și aspectele/temele pe care v-ați dori să le abordăm în cadrul acelor domenii. Aceste teme și aspecte vor fi abordate în sesiunile paralele (la alegere) care se vor desfășura în a doua parte a dimineților și după-amiaza, înainte de masa de seara. In sesiunile comune (prima de dimineata și în cele de dupa cină) vom avea mesaje și prezentări legate de Prioritatea, Manifestarea și Dinamica Împărăției însoțite de momente de închinare și rugăciune. 

Costurile fiind acceptabile, credem ca fiecare lider poate ajuta câteva persoane să participe la acest forum. Costul va fi de 80 de lei/pers/zi, iar copiii până la 3 ani au gratuitate și cei până la 7 ani, reducere 50%. 

Complexul de la Vlăhița e un loc frumos din munții Harghitei (22 de km vest de Miercurea Ciuc) și adecvat pentru această ocazie. Vom începe forumul nostru cu cina în seara zilei de joi - 15 septembrie (planificati-va sa ajungeti la Vlăhița inainte de ora 17:00).

Nota: Acest forum este diferit de o conferință obișnuită, în sensul ca participantii nu vor fi doar niște "spectatori", ci contributori activi in cadrul Forumului. După ce vom primi confirmările de participare și feedback-ul legat de temele de discutat în cadrul fiecărui domeniu/track propus, vă vom trimite detalii suplimentare cu privire la tema și conținutul fiecărei sesiuni paralele. 

Pentru confirmarea participarii, vă rugăm să scrieti la cristisoim@gmail.com. 

Dacă, dintre prieteni și colaboratori, cunoașteți și alte persoane care ar fi interesate să participe la acest forum, puteți să le transmiteți mai departe această invitație iar, în măsura locurilor disponibile, îi vom primi cu drag.

Dumnezeu să ne dea inima si favoarea Sa si în privinta acestui Forum!

Ținem aproape,

Cristi Șoimaru & Echipa de lucru a Forumului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.