După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 28 august 2016

George Alexander – Fereşte-mă, Doamne, de prieteni!...

Nu este prima dată, constat, când cerul cade pe noi, parcă… Este ca şi când, oamenii devin mai mici pe măsură ce cresc. Prietenii sau aşa-zişii prieteni pentru care soldații noştri mor uneori, devin şi ei mai mici câteodată.
Insignifianți.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Moldova 1, din 27 august 2016, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în R. Moldova, James D. Pettit, ne şochează:
“Moldova nu este România”, afirmă el!!!, clar şi răspicat.
“Moldova îşi are propria sa istorie “(?!), etc., etc.

Nu obişnuiesc să folosesc selectiv anumite vorbe de duh, aruncate de politicieni aşa de luminați, să le scot din contextul lor şi să le-ntorc pe dos. Dar aceste două propoziții sunt incriminante prin ele însele. Altceva nu mai e de spus.
Cum îşi permite acest găgăuță, această mascotă tristă, acest pokemon, să dea lecții, ca un Alfa şi Omega, călcând cu bocancii pe noi?! Pe sentimentele unui popor.
Cum îşi permite el să ne desconsidere?!

Românii sunt loiali Statelor Unite, dar nu mai înțelegem chiar nimic… Suntem parteneri strategici, oare, sau ce suntem?! Cum să înțelegem, acum, cuțitul care ne este înfipt pe la spate de acest bizar diplomat?!
Dacă liderii noştri încă nu s-au sesizat, cerem USA să îl ia acasă, să îl revoce!, căci astfel de diletanți toarnă gaz pe foc. Neprovocați. 
Mai bine să vândă legume în USA, decât să ia pastile de prostie aici! Mai bine să stea cuminte acasă decât să creeze deservicii enorme atât Statelor Unite cât şi României şi Moldovei la un loc!

“Fereşte-mă, Doamne, de prieteni!, spune românul, meditând. Că de duşmani mă feresc singur.”
George Alexander

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.