După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 august 2016

George Alexander – DECLARAȚIE DE LUPTĂ: Asociația pentru Protecția Copiilor şi a Familiei “George Alexander” s-a înființat!

Asociația pentru Protecția Copiilor şi a Familiei “George Alexander” s-a înființat!
Le mulțumim tuturor celor care au pus umărul la ridicarea ei!
Am început sau, mai bine zis, am continuat munca… Şi, nu este deloc uşor. Sunt incredibil de multe apeluri de ajutor, strigăte de la oameni disperați care ne roagă să facem ceva şi pentru ei!
… Ei sunt oamenii care trec dintr-o criză în alta, oamenii care mor de inimă lângă noi, în afară de un lung exil în camera lor, închisoarea lor, nu există nimic pentru ei…
Şi, atunci, cum să le întoarcem spatele?!
Pe mulți dintre ei, deja i-am ajutat. 
Au reuşit să vină cu copiii în România, în sfârşit, Acasă!, printre milioanele de nefericiți… 
Dar, totuşi, este mai bine Acasă, decât hăituit…

Pe mulți, i-am ajutat numai cu sfaturi. 
Dar, şi sfaturile pot fi predictive uneori. Mai ales, atunci când eşti singur prin străinătățuri şi nimeni nu-ți întinde o mână de ajutor.

Pe mulți, încă încercăm să-i ajutăm. 
Sunt Mame cărora Justiția cea dreaptă, din România, le-a luat copiii… Poate, i-ați văzut la televizor. (Ana Maria, Ana, Rodica, etc.)

Unii părinți sunt însă în închisori… 
Există, din păcate, şi părinți nevinovați care sunt pierduți pentru că Nimeni nu i-a ajutat când au avut nevoie de ajutor... Sistemul numai, prefăcătoria, falsul, au vrut să statueze instinctiv, exemplul lor. Cu garduri şi cu chipuri triste… ca-ntr-un gulag înfiorător. 
Familia Avramescu din Norvegia a fost abandonată în închisoarea lor…

Pentru unii, însă, mai există o rază de speranță… Nan, Smicală, Hermina, Barbu-Racolța, Brădeanu… Poate chiar şi pentru familia Lazăr.
Cum îi ajutăm, însă?!

… Astăzi am ascultat o poveste (Şi, nimic nu este întâmplător!)… Un bătrân bogat, însă avar, a ajuns în ceasul cel din urmă la poarta raiului şi şi-a închipuit că poate cumpăra cu banii săi, banii strânşi într-o viață!, totul, adică raiul… S-a căutat în buzunarele sale îndelung, dar n-a găsit decât doi bănuți! Singurii bani pe care-i dăruise în viața lui cuiva!
“Vezi, i-a spus Sfântul Petru, pesimist, aici nu rămâi cu ce ai strâns, ci cu ce ai dat!”
Aşa e şi cu Fericirea pe pământ… Nu eşti fericit când aduni, când strângi, ci când împarți cu alții…

Cum îi ajutăm atunci pe ei, semenii noştri, şi cum îi scoatem din iad?!
Unii dintre noi au cumpărat cartea mea, “Copiii noştri în închisorile lor. Furați de Barnevernet.”, iar banii din vânzarea cărții, cea mai mare parte!, va merge spre ei, părinții, mamele, copiii care au nevoie de ajutor. Deşi este încă perioada concediilor de odihnă, îi rugăm pe toți să continue să ne susțină, cumpărând cartea.
Unii dintre noi vor face donații. Le mulțumim. Conturile Asociației vor fi publicate în prima decadă a lunii septembrie.

Datorită numărului mare de familii distruse de aşa-zisa Protecție a Copilului din diferitele țări europene (dar şi din Canada şi USA), cât şi datorită situațiilor extreme, --aproape imposibile!-, împreună cu familia mea, am decis să împărțim casa pe care o avem în Călimăneşti, Vâlcea, cu alții, construind 7-8-10 garsoniere pentru copii şi părinți, unde aceştia vor putea locui în situații acute. Cazarea, masa, consilierea psihologică pentru părinți şi copii, activitățile terapeutice pentru copii vor fi gratuite.
Sperăm să fim ajutați în acest proiect de suflet –pentru că totul costă!-, şi îi invităm de pe acum pe donatori să vină în vizită, ca să vadă cu proprii ochi ce se poate realiza prin Solidaritate.

Este important, de asemenea, ca Asociația noastră pentru Protecția Copiilor şi Familiei “George Alexander” să devină cât mai puternică pentru a ajuta cât mai mulți oameni şi copii! De aceea, în cel mai scurt timp, trebuie să ne facem filiale peste tot, în țară şi în străinătate. Am avut multe discuții cu foarte mulți oameni şi aceştia şi-au exprimat deja dorința de a participa activ în cadrul Asociației noastre.
Îi rog, încă o dată, pe toți cei care doresc să contribuie cu ceva, să-şi asume răspunderea –împreună cu noi!- pentru conducerea filialelor, să ia legătura cu mine – prin mesaj privat. Vom avea filiale funcționale peste tot!

… Şi, încă un lucru pentru voi, dragi prieteni… Am hotărât în cele din urmă –după nu ştiu câte cereri imperative, chiar din partea voastră!- să mă implic şi politic!
Unii dintre dumneavoastră, mai puțini, sunt dezamăgiți. Alții, pur şi simplu, sunt încântați.
Vă respect pe toți şi vă mulțumesc tuturor, chiar şi celor care mă criticați!

Argumentele mele pentru implicarea politică sunt multe…
Nu mă interesează, în primul rând, notorietatea mea pentru că nu sunt eu cel mai important aici. Țara este cea mai importantă!, iar imaginea fiecăruia în fața ei nu contează pentru că suntem prea mici în comparație cu ea… Nu vreau să-mi păstrez de aceea imaginea “la naftalină”, nu vreau să filosofez doar sceptic şi să privesc cum lucrurile doar se întâmplă…
Am să fac my best pentru Ea şi cred că toți o să facem la fel!, trebuie să ne asumăm răspundere pentru că altfel, nimic nu putem schimba.

Nu poți să intri într-o luptă singur însă. Legislația este făcută în aşa fel încât e moarte sigură pentru orice independent. (Aşa cum voiam eu să fiu!).
Am ales atunci partidul întemeiat de domnul Marian Munteanu, Alianța Noastră România şi cred că este o alegere bună pentru că sunt patrioți cărora le pasă de Țară şi de bunul ei mers!
… Atenție, însă! Au început să fie atacați. Sistemul se teme de ei. Dați-le, de aceea, puțin timp şi veți vedea că nu sunt ca învechiții care ne-au vândut Țara, care, la noi Acasă, ne-au făcut străini!

Voi candida pentru Diasporă!, pentru Diaspora aceasta care s-a ridicat ca un singur om, venind de la mii de kilometri distanță, uneori şi stând ore în şir la cozi imense!... Să îl voteze pe domnul Johannis ca preşedinte al românilor!
Mulți au blamat Diaspora aceasta de-atunci încoace… Dar eu îi mulțumesc Diasporei de suflet pentru miracolul ce s-a-ntâmplat! Când strigătul de libertate cade direct din ceruri, se poate ca unii, se prea poate, să stea în drum, să rămână pierduți şi resemnați…
Ce ne-a făcut Diaspora aceasta?! A fost doar un exemplu pentru Țară şi pentru noi!
Căci, de o mie de ori dacă te-ai ridica şi de o mie de ori dacă ai fi înfrânt, tot trebuie să te ridici, din nou! Pentru că eşti o ființă umană!
Şi n-o să fi învins atâta timp cât nu renunți la lupta ta!

… Aşa că voi candida pentru Diaspora aceasta care este fragmentată mai mult ca oricând, limitată, mințită, manipulată, murind cu idealurile ei… Unii politicieni, fără memorie, fără scrupule, au început deja să-şi facă şi poze cu oameni ai Diasporei! Este ca o ceremonie funerară pentru mine când le văd chipurile sinistre, de vechituri.
Politicienii nu-şi aduc aminte de oameni decât atunci când au nevoie de voturile lor. În rest, nimeni nu înfruntă întrebări care i-ar zdruncina nu conştiința (Politicienii nu au aşa ceva!), ci confortul! Confortul personal!

… Doctorița Smicală, din Finlanda, a cerut nişte acte ani la rând! Ambasada României din Helsinki nici n-a băgat-o în seamă. Mai recent, a cerut o simplă copie după o scrisoare trimisă de Protecția Copilului… Nici pe asta n-a primit-o! Experților români din ambasadă le-a tremurat mâinile să-i dea o hârtie…
…. Doamna Brădeanu a cerut ajutor, la Londra, ani la rând. I-au întors numai spatele… Şi, n-au făcut nimic! La fel s-a întâmplat şi în cazul Barbu-Racolța, aproape.
… În Danemarca, s-a întâmplat la fel. Ambasada nici nu te bagă în seamă.
… În Roma, în Paris, sunt discriminări zi de zi. Sunt oameni care au suferit accidente de muncă, oameni care au fost exploatați. Dar nimeni nu i-a ajutat cu ceva.
… În Norvegia, nu sunt numai cazuri de răpiri de copii… Sunt şi oameni care suportă rasismul, care sunt aduşi în pragul nebuniei… Am stat cu unii, la coadă, în anicameră, la parlamentari, aşteptând ore în şir. În zadar.
Peste tot în lume, în Europa noastră, sunt cazuri grave. Politicienii noştri, însă, sunt aerieni. Sunt extratereştri. Se miră, apar pe la televiziuni şi se ceartă între ei, dar nu fac nimic. Aruncă numai vina unii asupra altora. Sau critică ambasadele din complezență, din demagogia abjectă. Dar nu fac nimic.

Ce trebuie să facem în această situație?! Avem Asociația noastră de Protecție a Copiilor şi Familiei acum, dar trebuie mai mult! Trebuie să ne facem auzită Vocea şi să schimbăm mersul istoriei!...
Încep, aici, LISTA, cu lucruri pe care trebuie să le facem pentru Diasporă. Obiectivele acestea trebuie să le fixăm ÎMPREUNĂ însă pentru că ele constituie declarația noastră de luptă. Eu încep numai lista, aşadar, vă rog să continuați!... Distribuiți peste tot articolul şi faceți propuneri concrete! Cât mai multe propuneri de la voi!
1. Oprirea hemoragiei de creire şi de brațe de muncă, ieftine româneşti. România a pierdut deja peste 4 (patru) milioane de oameni! A pierdut unii dintre cei mai buni specialişti şi are nevoie de forță de muncă.
2. Întoarcerea a cât mai multor români la ei Acasă. (Salarii decente = măcar jumătate față de cele din Occident, condiții civilizate de muncă, etc.).
3. Pentru românii care aleg să rămână în străinătate, temporar sau permanent: solidaritate, respect din partea ambasadelor, ajutor în timp real!
4. Analiza critică a activităților fiecărei ambasade şi fixarea unor criterii de performanță.
5. Limba şi cultura română trebuie conservate. Măsuri concrete în acest sens.
6. Crearea unui Minister al Diasporei care să se ocupe cu problemele şi să le apere drepturile conaționalilor.
7. Crearea unui Ombudsman care să vegheze la respectarea jurisdicției în țările comunitare şi la respectarea drepturilor românilor.
8. Măsuri de protecție socială sporită pentru românii din Diasporă care se reîntorc în țară.
9. Facilități la ambasade pentru obținerea actelor. Formulare pe pagina web a ambasadelor. Plata cu card. Programări din timp.
10. Consulate intinerante periodice.
11. Facilități pentru antreprenori care se reîntorc în țară.
12......

George Alexander

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.