După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 24 iulie 2016

Sokant.ro: Iubita lui Cernea: Mulți homosexuali au plecat cu lacrimi în ochi din România


Ioana Stăniloiu, prietena deputatului Remus Cernea, îi atacă pe românii care nu acceptă persoanele homosexuale și spune că aceste minorități au mult prea mult de suferit în țara asta. De asemenea, Stăniloiu atacă și Biserica, dar și familiile ce spun că sunt tradiționale care în opinia ei „vor putea să își continue viețile pure și neîntinate mulțumindu-i lui Dumnezeu că ei, semnatarii, sunt mulți, mulți, dar… puternici”.


„Și-au arătat mușchii în fața unei minorități strivite de prejudecăți. Minorități care au fost mii de ani persecutate, ucise, discriminate, încarcerate, gazate, respinse de spiritul inchizitorial al celor cu “moral și prințipuri”. Din păcate, cu lacrimi în ochi, foarte mulți tineri minunați deja au plecat pentru că nu sunt înteleși, reprezentați, respectați și acceptați în țara în care s-au născut. Biserica, lăcașul unde ar trebui să se vorbească despre toleranță și iubire, îndeamnă enoriașii să restrângă drepturile unor semeni care sunt diferiți și vulnerabili. Iisus vorbește despre toleranța și acceptare și nu despre excluderea unor semeni de-ai noștri de la masa drepturilor”, a subliniat aceasta pe o platformă de bloguri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.