După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 iulie 2016

Florin Ianovici – Lărgește locul cortului tău

Isaia 54:2 "Lărgeşte locul cortului tău şi întinde învelitoarele locuinţei tale! Nu te opri! Lungeşte-ţi funiile şi întăreşte-ţi ţăruşii! "
Cortul ne vorbeşte despre fragilitatea acestei vieţi. Cortul este o construcție fragilă, nesigură, în pericol oricând de a fi distrus, luat de vânt sau inundat. Ai grijă de ai tăi.
Cortul ne vorbeşte despre nesiguranţa acestei vieţi. Viaţa în cort este o viaţă nesigură. În cort te simţi mult mai vulnerabil decât în spatele unor ziduri groase şi a unor porţi masive. Ai grijă de ai tăi.
Cortul ne vorbeşte despre vremelnicia acestei vieți. Toți vom ajunge la final de viață și vom sta în fața adevăratei vieți: cea veșnică. Ai grijă de ai tăi.
Nu trebuie să cucerim lumea, ci să întărim țărușii cortului nostru, să întărim relația unii cu alții și împreună cu Dumnezeu.
Ai grijă de ai tăi. 
Așa mi-a spus un Prieten.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.