După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 31 iulie 2016

Conferința Pro Lider 2 - „Dezvoltarea unei echipe de conducere”

Cu deosebită plăcere vă aducem la cunoștință organizarea de cătreProLider, împreună cuDepartamentul de Învățământ al Cultului Creștin Penticostal din România, a celei de a doua conferințe, ProLider 2 – „Dezvoltarea unei echipe de conducere”, dintr-o serie de astfel de evenimente.
Conferința se adresează liderilor bisericilor locale (pastorii și echipele lor de slujire) care sunt invitați în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2016, la Tabăra Creștină Harghita, Șos. Ciucului km 106, Vlăhița, Harghita, 535800. Conferința începe cu înscrierea, în ziua de miercuri, 28 septembrie, între orele 12:00–17:00 și se încheie sâmbătă, 1 octombrie, cu masa de prânz.
Scopul conferinţei: Dorim să asistăm bisericile locale să-și evalueze situația prezentă, apoi să elaboreze un plan pentru dezvoltarea echipei de conducere. Conferința este mai mult decât întâlnirea de la Vlăhița. Ea va fi urmată de aprofundare în cadrul echipelor din bisericile locale, în cel puțin alte 4 întâlniri, când se va lucra la proiectele de la sfârșitul fiecărei lecții. Scopul este ca bisericile participante să elaboreze și să implementeze un plan de transformare a conducerii bisericii locale într-o echipă care conduce și lucrează împreună.

Echipa care a lucrat la pregătirea materialelor este formată din: Corneliu Constantineanu, Doru Cîrdei, Victor Cîmpean, Laurențiu Funieru, Flaviu Coman, Lucian Rotaru, Emil Meștereagă, Ghiță Rițișan, Dinu Burzo, Claudiu Amarie, Adrian Vlad, Silviu Cornea, Mihai Dumitrașcu și alții.
Conținutul conferinței: 1. Baza biblică pentru conducerea şi lucrul în echipă; 2. Identificarea domeniilor de conducere; 3. Organizarea echipei de conducere; 4. Împărtăşirea conducerii; 5. Provocări şi deficienţe ale echipei de conducere: conflictele și mentalitatea de grup. 6. Concluzii.
Taxa de participare: variază în funcție de confortul camerei și va acoperi integral cazarea, masa, pauzele de cafea și materialele tipărite. Puteți alege una dintre următoarele opțiuni: cameră cu 20 de locuri, 220lei/persoană; cameră cu 10 de locuri, 230lei/persoană; cameră cu 6 de locuri, 240lei/persoană; cameră cu 5 de locuri, 250lei/persoană; cameră cu 4 de locuri, 270lei/persoană; cameră cu 3 de locuri, 290lei/persoană; cameră cu 2 de locuri, 310lei/persoană. Înainte de o opta pentru o anumită cameră, vă rugăm să sunați la Adi Vlad 0766.565287, pentru a vă asigura că acel tip de cameră mai este disponibil. Pentru cine se înscrie după 1 septembrie prețurile vor crește cu 15%. Taxa se va achita cu titlul de donație către:
Asociația Proveritas – Adevărul te face liber
Cont RON: RO27BTRL01801205G57817XX
Banca Transilvania
După depunerea banilor, depunătorul va completa formularul:http://goo.gl/forms/1S8E92Vap5j3gejU2 sau va trimite o confirmare a plăţii pe adresa de e-mail: vladadrian86@yahoo.com, în care va menţiona: numele și prenumele persoanei pentru care a plătit, biserica de care aparține, slujba, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa, pentru ce tip de cameră a plătit, data depunerii sumei, numele depunătorului, filiala Băncii Transilvania unde au fost depuşi banii, suma depusă. Participanții se vor considera înscrişi NUMAI DUPĂ ce vor primi confirmarea înscrierii lor prin email de la Proveritas. Deoarece ProLider nu are încă personalitate juridică, vom folosi datele Asociației Proveritas pentru logistica acestei conferințe.
Încurajăm Bisericile să susțină cheltuielile necesare participării la acestă conferință.
Temenul limită de înscriere este 1 septembrie 2016.
Pentru mai multe informaţii, îl puteți contacta pe Adi Vlad (vladadrian86@yahoo.com, 0766.565287).
Puteti viziona programul conferintei în format pdf aici-Invitatie prolider 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.