După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 31 iulie 2016

ActiveNews.ro: Victimizarea LGBT vinde bine

Pe voxpublica.net, "partenera civilă” a lui Remus Cernea, Ioana Stăniloiu, face o pledoarie interesantă, prin modul puternic emoțional de argumentare, pentru apărarea intereselor comunității LGBT amenințată de "homofobie”. 

Potrivit acesteia, nu doar că cei care resping solicitările mișcării LGBT dau dovadă de lipsă de sensibilitate față de o "minoritate fragilă”, dar ignoră și interesele copiilor abandonați de propriile familii care sunt în acest fel privați de căminul în care ar putea să primească "educație, iubire, afecțiune, sprijin, siguranță” dacă s-ar aproba prin lege căsătoriile homosexuale cu drept de adopție la pachet. Ilustrația articolului este sugestivă: sus un cuplu gay plin de dragoste față de cei doi puști cu care stă la masă la serbarea zilei unuia dintre ei (conffeti, jucării, lumânărele, etc) iar jos vedem un copil trist, plâns, care-și îmbrățișează ghemuit genunchii. 

"O altă obsesie a homofobilor este în legătură cu adopția. Imaginați-va copii violați, abuzați, flamanzi, puși la cerșit, murdari, analfabeți, fără nici un viitor, și un copil crescut de o familie gay care primește educație, iubire, afecțiune, sprijin, siguranță. Ce alegeți? Cei 3 milioane de români au anulat șansa unor copii abandonați de către familiile tradiționale de a fi adoptați de către o familie LGBT iubitoare”.

Sigur, puse în alb și negru, alegerile sunt ușoare. Ce vrei? Sărăcie, suferință, lacrimi și durere sau fericire, bogăție și sănătate de fier? Nu se citează studii (găsiți aici unul), nu se furnizează date și cifre, e clar că adopția într-un cuplu gay are doar părți frumoase...Evident, nu se pomenește nimic de faptul că respectivul copil nu are doar alternativele adopției într-un mediu gay și cea a suferinței într-un orfelinat sau pe stradă-ar putea de pildă să fie adoptat și de un cuplu heteroxexual la un anumit interval după cererea cuplului gay. 

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.