După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 iulie 2016

ActiveNews.ro: Comunitatea LGBT numără protestatarii ca Pristanda steagurile

Pe 20 iulie, între 19-20,30, a fost demonstrație mare cu 200 de participanți la Universitate iar aceștia au strigat și au cântat scrie pe pagina de Facebook a asociației MozaiQ. Jandarmeria declara însă că manifestația la care participau 40 de persoane a fost oprită după 5 minute. 

"Miercuri, 20 iulie 2016, între orele 19:00 și 20:30, în Piața Universității din București, aproximativ 200 de persoane aparținând comunității LGBT, aliații și aliatele acestora au participat la o manifestare stradală, că reacție la decizia CCR de a permite inițiativei cetățenești a Coaliției pentru Familie de interzicere a căsătoriilor gay în Constituție să treacă mai departe la un vot în Parlament. S-a discutat pașnic, s-a strigat "Drepturi egale!" și "Luptăm, rezistăm, iubim!", s-a și cântat” scrie pe pagina de Facebook a asociației MozaiQ (vezi foto) unde nu se pomenește de vreun incident cu jandarmii. 

Că fost totuși ceva aflăm de pe pagina asociației Accept. "Asociația ACCEPT oferă gratuit consiliere juridică și reprezentare în instanța tutror celor care vor primi amendă pentru participarea la evenimentul organizat ieri de MozaiQ și TRANSform-Egalitate la KM 0. Dacă primiți acasă în următoarele săptămâni un proces verbal de constatare, va rugăm să luați imediat legătură cu organizatorii sau cu noi pentru a contesta amendă în termenul legal”.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.