După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 iunie 2016

Manipulare socială: Tactica pașilor mărunți și minoritățile sexuale

In negocieri, asa cum am vazut, in special atunci cand vorbim de obiective foarte greu de atins, este bine sa te inhami cu rabdare si sa adopti tactica pasilor marunti, adica a obtinerii intregului pe felii. Unii, tocmai din acest motiv, au numit aceasta metoda „tehnica salamului” – daca l-ai cere dintr-odata, probabil ca nu ai avea sanse, dar daca vei cere si obtine pe rand cate o felie, ai mari sanse ca pana la final sa il mananci pe tot! Minoritatile sexuale au realizat de mult acest aspect si atunci au recurs la aceasta tactica eficienta – isi cer drepturile pe rand, cucerind cate o reduta, in timp, fara graba si fara prea mari presiuni… Le vor obtine!
Scurt istoric al denumirii LGBT
Denumirea de LGBT este un acronim care vine de la Lesbians, Gay, Bisexuals & Transgender, adica, mai pe intelesul nostru, comunitatile de lesbiene, homosexuali, bisexuali si transsexuali. Istoria acestui acronim poate fi surprinzatoare pentru unii dar definitorie pentru tactica adoptata de acestia in a obtine cat mai multe drepturi – initial nu exista LGBT ci se spunea simplu, „gay community”, care includea literele LG (fara vreo aluzie la celebra marca de aparatura electrocasnica). Intrucat termenul nu definea si apucaturile bisexualilor, s-a ajuns la consacrarea termenului LGB insa si atunci a existat o problema – transsexualii nu se considera homosexuali, nici bisexuali ci unii care isi neaga prin atitudine sexul cu care s-au nascut. De aceea, s-a mai adaugat o litera la acronim, acesta devenind LGBT.
Credeti ca s-a terminat aici? NU!
Au aparut acum variante in care dupa T s-a adaugat un Q (de la queer) pentru toti cei care nu intra in aceste patru categorii si intra in orice alta categorie minoritara sexuala – practicanti ai sadomasochismului, etc. Cum ar veni, LGBT va deveni LGBTQ. Si probabil multi nu se vor multumi nici cu 5 litere si vor lupta in continuare…
Ce isi doresc comunitatile LGBTQ…etc?
Doua mari drepturi – in primul rand isi doresc sa nu fie marginalizati in societate. Desi s-au tot promulgat legi in acest sens, e greu sa nu fii vazut ca un ciudat, in special in Romania, unde nu au trecut atat de multi ani de la dezincriminarea celebrului articol 200 din vechiul Cod Penal; se duc lupte aprige in plan legislativ pentru ca barbatii care se dau cu ruj si poarta fuste in intimitate sa nu aiba de suferit la locul de munca, sa nu fie discriminati, sa aiba acces la functii la fel ca si barbatii heterosexuali, etc.
In al doilea rand, isi doresc sa aiba aceleasi drepturi sociale ca si persoanele heterosexuale – sa isi poata exprima afectiunea in societate, sa poata sa se casatoreasca, sa poata adopta copii, etc. Aici e mai complicat iar opozitia Bisericii Ortodoxe care inca are un cuvant de spus, constituie deocamdata un front suficient de puternic pentru ca „alesii neamului” sa nu accepte asa ceva, insa nu putem sti cum vor evolua lucrurile in viitor.
Unde se va ajunge cu acordarea drepturilor minoritatilor sexuale?
In opinia noastra, ne indreptam deja catre „boiling point„, acel punct de la care lucrurile nu mai pot deveni reversibile iar comunitatile LGBT vor obtine atat drepturi pentru ele cat si pentru toti cei care se incadreaza acum in Q si in orice alta litera a alfabetului pe care o pot imagina minoritatile sexuale – se va ajunge la un moment dat si in Romania ca lesbienele si homosexualii sa se casatoreasca sau sa adopte copii, la fel cum se va ajunge si la devieri absurde de la orice norma sociala.
Motivul? Simplu – totul decurge dupa un plan bine stabilit si respectandu-se tactica pasilor marunti – minoritatile sexuale nu se vor multumi niciodata cu o simpla felie de salam ci vor dori salamul intreg, indiferent cat de lung si cat gros! Asadar, asa cum am vazut mai sus, daca la inceput erau doar literele LG, acestea au devenit LGB, acum LGBT si urmeaza LGBTQ. Cum ar veni, daca la inceput luptau doar pentru cei care simteau o atractie pentru persoane de acelasi sex, vor ajunge sa se lupte si pentru cei care simt atractie pentru minori (pedofili), pentru animale (zoofili) sau pentru cadavre (necrofili), insa deviatiile comportamentale sunt nenumarate – probabil ca la un moment dat se vor termina literele alfabetului la cate tipuri de minoritati sexuale vor fi definite si acceptate legal.
Manipularea intervine in momentul in care trecerea timpului duce la acceptarea treptata, tacita, fara opozitie, de catre societate a unor solicitari marunte a reprezentantilor LGBT care insa vor constitui un intreg pe care vi-l prezentam, cu scuzele de rigoare pentru explicitarea descrierilor, in continuare. Lipsa de opozitie din partea societatii este din ce in ce mai vizibila – daca la primul mars al normalitatii, cei care se opun acceptarii sociale a homosexualilor, participarea a fost extrem de numeroasa iar opozitia fata de parada gay s-a lasat cu violente, semn ca romanii erau foarte deranjati de gestul comunitatii LGBT, anul acesta marsul normalitatii ca fost ca inexistent, in timp ce anumite persoane publice s-au aratat foarte mandre de a defila alaturi de homosexuali si transsexuali in cadrul paradei gay. Unde se va ajunge…?
Continuarea articolului pe: www.politicscam.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.