După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 iunie 2016

Florin Ianovici – Ridic azi paharul izbăvirilor și laud pe Dumnezeu care poate totul în noi toți și spun lui Marius și Ruth: Mare este Dumnezeul nostru!


Cred Doamne, ajută necredinței mele!

Când durerea apasă mult timp asupra sufletului, atunci credința este încercată. Să trăiești zi după zi în așteptarea chinuitoare a unei biruințe ce întărzie aduce o greutate care te istovește.

Să te uiți mereu spre zilele în care era bine, iar acum să vezi doar furtuna care nu se mai oprește aduce inimii o continuă măcinare.

Cu fiecare veste te ridici un pic, ca mai apoi să primești o alta care te doboară. Oricare om se clatină atunci când în viață binele alternează cu răul și devine dificil să știi cum să te porți.

Dar lupta cea mai grea e lupta cu nedreptatea și absurdul. Șă știi că ai dreptate, să știi că cea se întâmplâ e nedrept, e poate lupta care consumă cel mai mult. Există dincolo de orice înțelegere legi naturale, care nu sunt în coduri normative. Orice pui trebuie să stea lângă mama lui. 

Nici nu îndrăznesc să afirm că pot înțelege ce înseamnă să fii mistuit de dorul copiilor tăi. Să rămâi întreg și să poți încă să te comporți echilibrat când copiii îți sunt smulși într-n mod brutal și crud de lângă tine este o minune făcută de Dumnezeu.

Și în plin cuptor strigi către Isus Hristos: Marcu 9:22 "„...dacă poţi face ceva, fie-Ţi milă de noi şi ajută-ne.” " Știu și sunt deplin încredințat de dragostea lui Dumnezeu. Știu că numai El înțelege pe deplin suferința, dar la fel de bine știu că El ne cere să fim credincioși: Marcu 9:23 "Isus a răspuns: „Tu zici: ‘Dacă poţi.’ Toate lucrurile sunt cu putinţă celui ce crede!” "

Niciodată și nimeni nu va înțelege pe deplin strigătul părintelui: Marcu 9:24 „Cred, Doamne! Ajută necredinţei mele!”. Față în față cu durerea inima slăbește în credință. Față în față cu Isus ne ridicăm și sufletul nostru se umple de credință. Să privești spre Isus e secretul întregii credințe. Să rămâi cu privirea la El e putere în neputerile noastre.

Și ochii noștrii au văzut minunea. Și lacrimile lor s-au amestecat cu lacrimile noastre. Și strigătele noastre s-au înălțat cu strigătele lor. Și dintre toate strălucește Dumnezeu.

Și am învățat atâtea. Am învățat că numai uniți putem birui. Am învățat că numai prin rugăciune și post cel rău este înfrânt. Și am învățat că Dumnezeu ridică oameni speciali pentru vremuri deosebite. Oameni care se uită pe ei înșiși ca să lupte pentru alții. Să îi răsplătească Dumnezeu.

Ridic azi paharul izbăvirilor și laud pe Dumnezeu care poate totul în noi toți și spun lui Marius și Ruth: mare este Dumnezeul nostru. Bucurați-vă, iarăși zic bucurați-vă!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.