După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 iunie 2016

Florin Ianovici – Mulțumiți lui Dumnezeu întotdeauna

Iacov 2:18 "… şi eu îţi voi arăta credinţa mea din faptele mele.” "
Deseori îi spunem lui Dumnezeu: nu am cuvinte să îți pot mulțumi îndeajuns. Nici nu trebuie pentru că avem la îndemână faptele. Recunoștința nu este o iscuțință oratorică, ci o dragoste ce este concretizată în fapte.
Suferă biserica de prea multă vorbărie, de o febră a cuvintelor aruncate compensator în locul faptelor care cinstesc pe Dumnezeu. Mulțumiți de ce și mai ales cum am zis, uităm să facem ceea ce suntem datori.
Voi mulțumi lui Dumnezeu hrănind săracul, îmbrăcând pe cei goi, mângâind pe cel amărât, dăruind un ban celui lipsit, ștergând lacrima unui îndurerat, dând un adăpost orfanului și apoi voi tăcea. Sper să mă ierte Dumnezeu că sunt sărac în cuvinte…!
Dacă privind spre ziua de azi îți simți inima datoare lui Dumnezeu pentru îndurarea sa înnoită față de tine, nu te consuma doar în cuvinte, ci pregătește-te pentru o umblare cu El în faptele bune ale credincioșiei.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.