După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 31 mai 2016

George Alexander – Începe o vară fierbinte... Săptămâna aceasta se decide soarta familiei Bodnariu, familia cu cinci copii, distrusă de Barnevernet!

Săptămâna aceasta este cum n-a mai fost. Este o săptămână de foc în care incertitudinea destinului va supune viața oamenilor celui mai greu examen…
Duminică, 5 iunie, are loc un fapt banal… Politicienii, care demult ne tot mint, îşi vor împărți şi de data aceasta sferele puterii… Un episod jenant din istoria patriei va avea loc… Atâția inculpați, penali, prinşi cu mâța în sac!, vor deveni aleşii noştri! 
Acest lung şir de “Eşti un nimeni!”, de impostori, oportunişti şi hoți ne va conduce în anii care vor urma!… 
Unde?! Către un nicăieri!... Spre neant!

… Săptămâna aceasta, însă, se decide soarta familiei Bodnariu, familia cu 5 (cinci) copii, distrusă de Barnevernet! Ei îşi pot reuni lacrimile de fericire sau, dimpotrivă, pot fi sfâşiați de sistemul care nu răspunde în fața nimănui… 
Un răspuns dat de prim-ministrul Norvegiei la o întrebare simplă mă îngrijorează, însă…Erna Solberg are aceleaşi fixații ca şi Fremskrittspartiet! (Partidul Paşii Progresului), un partid RASISTIC, cu care a intrat în cârdâşie la ultimele alegeri!
Chiar credeți, doamnă Solberg, că este vorba de “violență” în cazul Bodnariu?! Că oamenii aceştia sunt nişte bestii care-şi terorizează copiii?!... Dumnezeule, câtă ignoranță! Să mă ierte cineva că preiau o parabolă cunoscută, dar aceasta este imaginea supremă a aroganței!
… Mulți spun, însă, că, după apariția cărții mele, “Copiii noştri în temnițele lor. Furați de Barnevernet.”, un politician de onoare ar cam trebui să-şi dea demisia… Acest guvern va cădea. Prea multe zile nu are. În afară de Breivik şi Barnevernet, care este imaginea Norvegiei în lume, oare?!

… La Strasbourg, Florin Barbu, răstignit pe cruce, a început să se întâlnească, discret, cu moartea… 
Nici nu mai ştiu, de fapt, câți părinți îmi scriu, disperați… Câți suferă în tăcere! Câți cer ajutorul tău, Dumnezeule, invocându-Te!

Căci, nimeni nu-i ajută… 
Guvernul, preşedintele “lor” sunt o salată!

Ca orice salată…
Bodnariu, Nan, Avramescu, Rădulescu, Sutton-Brădeanu, Hermina Gheorghe, Camelia Smicală, Florin Barbu şi mulți alții, anonimi, care încă mai speră!, care se tem de sistemele oculte… Care aşteaptă să-şi primească înapoi copiii…
Când li se va face dreptate?!
Este un drum lung şi anevoios. Drumul nostru nu e căutarea răzbunării cu orice preț. Ne vrem numai copiii înapoi. Vrem ca sacrificiul părinților să nu fi fost în zadar.
… Dar, când lumea a devenit ceea ce este, putem trage concluzia că experimentul acesta pe viețile noastre abia acum începe!... Abia acum a început! 
Ce şanse să ai tu, Florine, când la ei Familia a dispărut, s-a prăbuşit aşa cum se prăbuşeşte orice aspirație de care ne e dor. Copiii înseamnă atât de mult pentru tine, atât de puțin pentru inima lor…

Renunță, te rog, la greva foamei! Copiii tăi au nevoie de un tată care trebuie să supraviețuiască şi să lupte în continuare pentru ei! 
Nu putem schimba lumea imediat, dar o putem schimba în timp. Dacă suntem uniți, hotărâți să servim toți aceeaşi cauză, cea care ne aduce copiii înapoi, iubirea după care tânjim!
A-ți pierde viața înseamnă, de fapt, a pierde libertatea copiilor tăi!

… Am ajuns la o etapă a “civilizației” umane când învățăm mai mult din suferință, Florine! Ne vom bandaja rănile, deci, şi vom merge mai departe. Înainte. Viața e un drum în viitor! Dar, nu uita! Vom învinge!
Organizația noastră de luptă s-a născut, deja!
Deja sunt Oameni care lucrează ca voluntari pentru Copiii noştri. Pentru Familia ta!
Le mulțumim avocaților care lucrează gratuit pentru noi!
Le mulțumim celor care s-au oferit să facă donații fundației/asociației pentru binele semenilor săi! 
(Aşa-zisa, Protecție a Copilului, din diferitele țări, nu numai că le-a răpit copiii, dar i-a spoliat şi economic pe părinți! Oamenii au ajuns sclavi pe viață, cu acte. Nici măcar în Instanță nu pot să-şi mai ia vreun apărător… Cum să nu-şi piardă copiii, atunci?! Cum să se apere în fața oamenilor cu bani?!)
Îi mulțumim mass-mediei din România şi din străinătate care, ascultând de vocea oamenilor, a ales calea adevărului!...

Le mulțumim celor care s-au oferit să intre în greva foamei alături de Florin Barbu! (Nu dorim escaladarea conflictului, însă. Vrem să-l vedem pe Florin în siguranță, Iar noi vom continua lupta. Împreună! Până la victoria noastră!)
Duminică, 5 iunie, la ora 10.00, Bookfest (Romexpo, Pavilion C5, Scena Agora) va avea loc lansarea cărții mele, “Copiii noştri în închisorile lor. Furați de Barnevernet.”.
ÎI INVITĂM PE TOȚI PRIETENII ŞI SUSȚINĂTORII SĂ PARTICIPE LA EVENIMENT!
Veniturile obținute din vânzarea cărții vor fi donate fundației care va lupta pentru binele oamenilor!
Să fim solidari atunci cu toți oamenii aceştia, încercați de soartă! 
Să fim de partea lor şi să-i admirăm pe toți cei care nu se-mpiedică de moarte!...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.