După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 iunie 2016

„España oramos por ti” – Spania ne rugăm pentru tine

Acest eveniment de importanță națională, va avea loc în a doua sâmbătă a lunii Iunie (11 Iunie) și este organizat de FEREDE, împreună cu Consejo Evangelico de Madrid.
Istoria acestei întâlniri stradale de rugăciune, își are începutul în anul 2007 și datorită impactului pozitiv, precum și a răspunsului oferit de credincioșii evanghelici, din anul 2012, evenimentul a fost preluat și organizat de către FEREDE.
Ce este demn de reținut, este că anul acesta, evenimentul din Madrid se confruntă cu restricționări severe din partea primăriei orașului, care inițial a autorizat atât marșul cât și locația pentru partea a doua a programului, dar apoi a revenit asupra deciziei și a suspendat totul. Organizatorii au revenit cu o altă cerere, solicitând o altă locație, dar au fost refuzați din nou. În cele din urmă s-a admis un scurt marș ce va avea loc între Atocha și Plaza Cibelles, dar care este autorizat ca un marș de protest și nu ca o procesiune cu caracter creștin evanghelic. Trasel autorizat este unul destul de scurt, ținând cont de faptul că anul trecut toată coloana înregistra mai bine de un km.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.