După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 11 mai 2016

ActiveNews.ro: Australia a interzis protestele anti avort. La presiunea partidului Australian Sex

Începând de luni, în statul australian Victoria au fost interzise protestele anti avort pe o rază de 150 de metri de spitalele in care se fac întreruperi de sarcină. Asociațiile pro viață contestă legea în cauză, susținând că astfel este suprimată libertatea de exprimare.

Statul australian Victoria a decis aplicarea legii aprobate de Parlament la finele anului trecut care interzice protestele anti avort. Actul normativ să aplică manifestațiilor care au loc pe o rază de 150 de metri de spitalele unde se practică întreruperi de sarcină. Măsura, cerută imperativ de Australian Sex Party, o formațiune politică creată în 2009 pentru a contracara influența  religiei în politică, țintește manifestațiile, tot mai numeroase, împotriva femeilor care aleg să avorteze și a personalului medical care practică aceste intervenții, scrie The Guardian.  Și asta pentru că activiștii pro viață încearcă prin orice mijloace să convingă femeile care ajung în aceste clinici să nu avorteze.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.