După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 martie 2016

✉ Scrisoare misionară: Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

  Dorim să împărtășim cu dumneavoastră despre lucrarea de aici și câteva motive de rugăciune.
     Acum ceva timp v-am scris despre un tânăr pe nume Maniraj, care era bolnav de ulcer, și vă rugam să vă rugați pentru mântuirea lui. Îi mulțumim Domnului pentru modul minunat în care a lucrat și l-a mântuit pe acest tânăr. El și-a dăruit viața Domnului și, pentru un timp, a fost destul de sănătos. Dar Domnul a ales să îl ia la El săptămâna trecută. Doar două zile s-a simțit puțin rău și a treia zi a mers la spital, iar în acea noapte a plecat la Domnul! Tatăl lui este un preot hindus, iar mama lui are probleme mentale. Tatăl lui nu a vrut să aibă grijă de el, iar mama lui nu era capabilă, așa că Maniraj a venit să stea cu mătușa lui, care este o soră din adunarea noastră. Chiar dacă a avut o viață așa de scurtă, de doar 17 ani, și a fost mai mult bolnav, totuși Domnul și-a arătat dragostea față de El și l-a mântuit și l-a chemat să fie cu El! Slăvit să fie Domnul nostru! 


     Un motiv de rugăciune este pentru toți cei care au auzit Evanghelia la înmormântarea lui Maniraj, ca sămânța semănată să aducă roadă pentru Domnul! Au venit foarte mulți oameni, atât din sat cât și din împrejurimi și dintre rudele lui Maniraj și, prin harul Domnului, au putut să audă Evanghelia! Ne rugăm ca Domnul să lucreze în inimile lor!

     Vă rugăm să vă rugați și pentru o soră de aici, care are o tumoare și a fost operată ieri. Ne rugăm ca Domnul să o vindece, să o ajute să se încreadă în El și să aibă pace în inimă, știind că Domnul este în control!  Ea este foarte săracă și Domnul ne-a ajutat să îi fim alături pentru a acoperi o parte din cheltuieli și ne rugăm ca Domnul să se îngrijească să fie acoperite toate.

      De asemenea, vă rugăm să continuați să vă rugați pentru noi, pentru lucrarea în care suntem implicați aici, în Gorubathan. Raja continuă lucrarea de predicare și se implică în mentorarea tinerilor din biserică.
   De asemenea, împreună cu alți tineri, a organizat un program de evanghelizare într-un sat vecin.
   Împreună, ca familie, mergem în evanghelizare la diferite familii și, deși vedem că oamenii sunt orbiți de cel rău ca să nu vadă nevoia lor imensă de mântuire, noi continuăm să vestim Evanghelia și să ne rugăm ca Domnul să îi aducă la El!

    Un alt motiv de rugăciune este pentru organizarea unor întâlniri cu surorile din biserică, pentru a le încuraja în viața lor de credință și pentru a le motiva să fie gata oricând să vestească Evanghelia celor din jurul lor. Împreună cu o altă soră din biserică, ne rugăm și pregătim aceste întâniri. Rugați-vă ca Domnul să ne călăuzească și să ne folosească pentru slava Lui!

 
      Vă rugăm să vă rugați și pentru cardul de cetățenie pe care nu l-am primit încă. Deși acest card a fost deja emis în 31 decembrie 2015, totuși încă nu l-am primit. Cei din Calcutta mi-au spus că sunt ceva formalități de făcut și mă vor anunța când va fi gata, iar între timp a trebuit să prelungesc viza care îmi expirase. Vă rugăm să vă rugați să se rezolve orice probleme sunt și să pot primi acest card în curând.
      Vă mulțumim că vă rugați pentru noi și că luați parte la lucrarea de aici! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească! 
 
     
 Cu dragoste în Domnul,

      Raja, Gabriela și Baruch Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.