După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 27 martie 2016

ActiveNews.ro: Marșul pentru Viață de la București. Artista Roxana Batariuc: Azi o femeie își dorește o carieră, să ajungă cât mai sus din punct de vedere social, iar când își dorește copii realizează că nu mai poate (VIDEO)

Peste 3000 de persoane au participat sâmbătă, la București, la un marș organizat de Asociația "Studenți pentru viață", în vederea susținerii femeilor gravide care își doresc să păstreze copilul, dar nu au sprijin din partea partenerului sau al familiei.

Participanții au mers pe traseul  Piața Unirii — str. Bibescu Vodă — bd. Dimitrie Cantemir — Parcul Tineretului. Aici a avut loc concertul "Life for life" susținut de tenorul Vlad Miriță și Paula Seling.

Ioan Silviu și Roxana Batariuc sunt doar doi dintre artiștii care au participat la Marșul pentru Viață desfășurat la București, în acest an. 

Întâlnirea noastră de-aici este un moment de bucurie creștină și umană. 

"Am venit la marșul pentru viață, pentru femeie, pentru familie, pentru că sunt femeie și cred că este de datoria mea să vin și să spun că în această lume, în care se pune foarte mult pe confort, cel mai mare confort ni-l aduc copiii. Un confort în primul și în primul rând sufletesc. În lumea aceasta în care se pune accent pe material, uităm că cea mai mare bucurie ne-o aduc copiii și împreună cu noi, cresc și ei.
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.