După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 februarie 2016

† Să continuăm să ne rugăm pentru familia Taciuc!

Vezi și:

† Apel la susținere în rugăciune!


Mulțumesc tuturor celor care s-au rugat pentru noi până în prezent. Continuați să vă rugați pentru o însănătoșire deplină.
          
       Acum trei zile, Iustin avea în continuu stări de delir, nu își putea închide ochii și deși se zvârcolea în permanență, nu vedea și nu auzea nimic. Începând de alaltăieri dimineața, i-au revenit scurte momente de luciditate. Pe măsură ce timpul a trecut, aceste momente de luciditate au început să fie din ce în ce mai lungi. În momentele de luciditate se simte trist, pentru că realizează că se află în spital. Tânjește după mine și după Teodora și tot întreabă de noi. Alaltăieri, nu își aducea aminte numele persoanelor și nici multe informații dobândite recent. Neam temut ca nu cumva să fie leziuni cerebrale. Astăzi i-am arătat multe poze făcute acum trei luni și și-a adus aminte toate detaliile despre jucării, locuri, nume de persoane, mărci de mașini și multe altele. A numărat singur până la 10. Am răsuflat ușurați și ne-am simțit efectiv ca și cum lam fi primit înapoi din morți.

         În prezent este foarte slăbit. Încă mai are dureri de cap destul de mari. Noaptea îi revin momentele de delir și nu se poate odihni. Doarme cam 3-4 ore pe noapte. Faptul că n-a mâncat nimic aproape 4 zile îl face să aibă organismul foarte obosit. De ieri a început totuși să mănânce câte puțin și asta ne bucură.

        Ne-am amintit în zilele acestea de băiatul femeii din Sunem pe care Elisei l-a înviat din morți. Copilul era perfect sănătos și într-o zi s-a plâns că-l doare capul cumplit și a murit. Așa era și fiul nostru, perfect sănătos, s-a plâns că îl doare capul și în mai puțin de două zile era cât pe ce să-l pierdem.

    Faptul că l-am primit înapoi este rezultatul rugăciunilor voastre, a milei nespus de mare a lui Dumnezeu. Toată gloria să fie a Domnului Isus! El desfășoară exact aceeași putere astăzi, la fel cum a defășurat și în trecut, numai că astăzi, credința oamenilor tinde să fie mai slabă. Mulțumim tuturor celor ce au postit pentru noi. Mulțumiți acum mult lui Dumnezeu pentru această minune și pentru ajutorul acordat. Continuați să vă rugați pentru însănătoșirea deplină a lui Iustin. Credem că o să mai stea internat o săptămână, timp în care i se va face același tratament cu antibiotic. Încă i se fac perfuzii cu ser, glucide, dexametazonă și altele.

       Știm că aceste încercări vin în contextul misiunii pe care vrem să o facem. Am văzut același tipar la mulți misionari care au fost încercați chiar înainte de plecare. Uneori, cel rău ne cere din mâna Domnului ca să ne cearnă ca pe grâu. Slavă Lui că El nu îngăduie mai mult decât putem duce.

       Fie ca El să ne călăuzească pașii în tot acest timp de pregătire pentru plecare și mulțumim încă o dată tuturor celor care aleg să ne susțină. Domnul să vă binecuvânteze însutit!
        Marius Taciuc

  • Taciuc Marius şi Mihala sunt membri în Biserica Creştină după Evanghelie nr. 7 din Iaşi. În prezent se pregătesc să plece în misiune pe termen lung în Papua Noua Guinee pentru a ajuta echipele de traducători Wycliffe în domeniul IT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.