După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 februarie 2016

Romanian Times.com: San Francisco – un moment istoric pentru comunitatea română din diaspora

Pe data de 13 februarie 2016, am participat și eu pentru prima dată la un moment istoric al comunității române din Statele Unite: Protestul Pro-Familia Bodnariu de la San Francisco. Acesta a fost organizat de Alin Bob, pastorul bisericii Emanuel din Sacramento în colaborare cu Pastor Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei Bodnariu. Au participat mii de oameni. După părerea mea, în jur de 3000 de suflete. Oficial, s-au înmânat formulare cu liste pe care oamenii le-au semnat, dar au fost mulți la care nu au ajuns aceste formulare, în plus au fost și mulți copii care au participat și ei împreună cu părinții lor la protest.

Oameni cu sute de placarde Pro-Familia Bodnariu au împânzit strada și intersecția din fața Consulatului Norvegian din San Francisco. Oamenilor care treceau pe stradă li se înmânau broșuri cu informații despre protest. Polițiștii din San Francisco au fost uimiți de organizația impecabilă de care au dat dovadă participanții la protest.

A fost o zi frumoasă, senină și însorită. Protestul a început pe la ora 9:30 am, dar oamenii au început să vină mai repede. Fanfara din Portland împreună cu trompetiști din alte biserici a făcut ca prezența la protest să fie auzită pe o distanță destul de mare. Sunetele fanfarei care a început cu cântarea “Dumezeu e tăria mea” se loveau cu un ecou puternic de zidurile zgârie norilor din apropiere. Biroul Consulatului Norvegian este undeva la un etaj într-o clădire impunătoare din centrul orașului. În fața acestei clădiri erau cei mai mulți protestatari. Erau foarte mulți și pe partea opusă a străzii. Cred că angajații consulatului erau plecați în weekend. Nici un lucrător din clădire, din partea Norvegiei, nu s-a arătat la protest. Probabil că au urmărit în direct protestul transmis de CredoTV.

Din Portland au participat sute de persone. S-au înregistrat oficial în jur de 350 de persoane, dar au fost mult mai mulți Portlăndeni. Au luat cuvântul mai multe persoane din diferite comunități, diferite orașe și denominațiuni diferite, iar de la Portland au avut un cuvânt scurt Pastor Vasile Cînpean și Pastor Beniamin Zăgrean. Toate mesajele au avut un efect puternic asupra mulțimii și sperăm ca acestea să fie auzite și de guvernul Norvegian pentru ca aceștia să reîntregească familia Bodnariu și celelalte familii de români, norvegieni și alte naționalități și să desființeze sau să reorganizeze acest sistem diabolic al Protecției Copilului din Norvegia numit Barnevernet.
Continuarea pe www.romaniantimes.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.