După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 februarie 2016

Adevărul.ro: Reputat psihiatru român, despre copiii luaţi de Barnevernet din sânul familiilor: „Este o traumă pentru cei mici“

Cazurile familiilor de români din Norvegia lăsate fără copii de Protecţia Copilului au făcut înconjurul Europei. Un reputat psihiatru botoşănean spune că bătaia este interzisă în educaţia copiilor, dar în acelaşi timp arată că desprinderea celor mici de familie este o traumă mai mare. Specialistul spune că un copil luat din familie va avea probleme ca adult.

Cazul familiilor Bodnariu şi Nan, stabilite în Norvegia şi lăsate fără copii de Protecţia Copilului din ”ţara fiordurilor”, au făcut înconjurul Europei. Barnevernet, cum se numeşte instituţia de Protecţia a Copilului din Norvegia, a acţionat în baza unor sesizări şi suspiniciuni privind existenţa unor abuzuri la care au fost supuşi copii în respectivele familii. 

Prin intermediul mass-mediei, cele două familii au precizat că este vorba de un abuz, părinţii negând că şi-ar fi pus în pericol copii. În cazul familiei Bodnariu, exista suspiciunea că unii copii ar fi fost ”corectaţi” fizic de tatăl acestora. Printre copii luaţi din familia Bodnariu se afla şi un sugar.

Mii de oameni au ieşit în stradă în semn de solidaritate pentru familia Bodnariu cerând statului norvegian să le dea copii înapoi. Reputatul psihiatru botoşănean, Nicolae Vlad, autor a numeroase lucrări de specialitate, doctor în medicină dar şi membru al Societăţii Internaţionale pentru Studiul Tulbrurărilor de Personalitate, spune că luarea copiilor din sânul familiei este o traumă majoră care poate avea efecte în dezvoltarea acestora. Medicul botoşănean spune că, în acest caz, preluarea copiilor de către Protecţia Copilului este o soluţie eronată cu posibile consecinţe pentru cei mici.
Citeste mai mult: adev.ro/o2yh3w

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.