După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 februarie 2016

Jurnalul.ro: Jurnaliştii norvegieni despre cazul Bodnariu: „Presiune fără precedent”


După ce a provocat reacţii în lanţ în România, dar şi Irlanda, Austria sau Spania, cazul familiei Bodnariu a devenit unul fără precedent pentru autorităţile norvegiene. Unul dintre ziarele importante din Ţara Fiordurilor a publicat un articol extrem de amplu în care ilustrează şi presiunea enormă pe care reacţiile din România o pun asupra autorităţilor norvegiene. O presiune cu care norvegienii nu sunt obişnuiţi. Şi la care nu se ştie cum vor reacţiona.

Ambasadoarea Norvegiei în România a fost chemată la MAE, în seara de Crăciun. Premierul norvegian n-a avut încotro și a acceptat o convor-bire telefonică personală cu prim-ministrul român Dacian Cioloș, pentru a nu-l leza. La Direcția pentru copil, adolescent și familie vin zilnic mesaje și telefoane în care români indignaţi își spun, mai mult sau mai puţin elegant, părerea despre serviciul norvegian de protecţie a copilului. Un prefect regional a bifat premiera de a-i bate la ușă o delegaţie parlamentară străină venită să discute un caz concret care implică minori luaţi de lângă familie. Sunt câteva dintre „premierele” care fac din cazul Bodnariu unul cu totul fără precedent în Norvegia, scriu jurnaliștii de la publicaţia Bergens Tidende. În cel mai amplu articol publicat în Norvegia despre situaţia celor cinci copii ai lui Marius și Ruth Bodnariu sunt scoase la lumină aspecte noi pentru publicul din România. 
Continuarea pe www.jurnalul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.