După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 ianuarie 2016

Sătmăreanul.net: Miting de solidaritate cu familia Bodnariu, în Piața 25 Octombrie din Satu Mare

Reprezentanții Bisericilor Evanghelice din Satu Mare (și nu numai) se solidariazează cu soții Bodnariu (Marius și Ruth Bodnariu), ai căror copii au fost luați de către statul norvegian. În acest sens, sâmbătă, 23 ianuarie, se va organiza la Satu Mare un miting de susținere atât a familiei Bodnariu cât și ai celorlalte familii care și-au pierdut copiii. La acțiunea de sâmbătă sunt așteptați toți sătmărenii care doresc să susțină această cauză.
Mitingul de solidaritate va avea loc de la ora 12.00, pe platoul din Piața 25 Octombrie din Satu Mare.
Potrivit pastorului Bisericii Baptiste „Betel” din Satu Mare, Mihai Micula „prin acest miting noi dorim să suținem familiile care și-au pierdut copiii și să rugăm autoritățile române să facă tot ce este posibil pentru ca copiii să ajungă înapoi în familiile lor. Vrem să proclamăm încă odată importanța familiei creștine. Copiii trebuie să fie împreună cu părinții, iar părinții să fie împreună cu copiii. Desigur, sunt și cazuri particulare, în care acest lucru nu este posibil, însă noi nu ne referim la aceste situații. Noi proclamăm valoarea familiei creștin”.
Continuarea pe www.satmareanul.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.