După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 8 ianuarie 2016

Mediafax.ro: Conducerea MAE a discutat cu ambasadorul Norvegiei la Bucureşti despre cazul Bodnariu

Conducerea Ministerului Afacerilor Externe a discutat, vineri, cu ambasadorul Norvegiei la Bucureşti despre cazul Bodnariu, ambasadorul României la Oslo urmând să aibă săptămâna viitoare o întâlnire cu reprezentanţi ai Ministerului norvegian al Copiilor, Egalităţii şi Incluziunii Sociale.

Întrevederea a fost anunţată de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) prin intermediul unui comunicat de presă care nu oferă detalii asupra convorbirii cu excepţia faptului că ''a fost reiterată de ambele părţi importanţa unei cooperări susţinute în cazul familiei Bodnariu''.

''Întâlnirea urmează unor demersuri susţinute întreprinse anterior de MAE, inclusiv unor corespondenţe şi discuţii la nivelul conducerii ministerelor afacerilor externe din cele două ţări. Totodată, MAE, prin misiunea diplomatică de la Oslo, a acţionat în sensul materializării iniţiativei de organizare a unei vizite la nivel parlamentar în Regatul Norvegiei. Este de aşteptat ca această vizită să aibă loc în perioada imediat următoare", informează MAE.

Ministerul anunţă că ambasadorul României în Regatul Norvegiei va avea o discuţie cu reprezentanţii Ministerului norvegian al Copiilor, Egalităţii şi Incluziunii Sociale în data de 13 ianuarie 2016.
Continuarea pe www.mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.