După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 8 ianuarie 2016

Diaspora Românească: Românii din Londra au ieșit în stradă

Aproximativ 1400 de români s-au adunat astăzi în fața ambasadei norvegiene din Londra, cerând ca cei cinci copii ai familiei Bodnariu din Norvegia să fie aduși acasă, lângă părinți. Protestul a decurs fără incidente, polițiștii londonezi felicitând la sfârșit organizatorii pentru comportamentul ireproșabil al protestatanților.
Reacția oficialilor norvegieni a fost una ciudată. Aceștia au preferat să adopte politica struțului prefăcându-se că nu s-a întâmplat nimic: „au închis ambadasa și au coborât steagul din fața clădirii!”.
Lecție de solidaritate și civilizație dată astăzi de românii din Londra. Aceștia s-au adunat într-un număr impresionant pentru a susține cauza familiilor cărora le-au fost luați copiii, atenția îndreptându-se în special în cazul familiei Bodnariu din Norvegia. În cadrul protestului, au luat cuvântul mai mulți lideri, pastori ai bisericilor românești din Londra și au făcut apel la autoritățile române și norvegiene pentru ca toți copiii luați abuziv din sânul familiilor să se întoarcă acasă.
Continuarea pe www.diasporaro.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.