După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 8 ianuarie 2016

† Alianța Evanghelică din România – Apel pentru susținerea familiei Bodnariu!

Catre,
Asociatia Constiinta si Libertate

In atentia D-lui Director,
Dragos Musat

Stimate Domnule Director,

Ne face deosebita placere sa va dorim acum la inceput de an, binecuvantarea lui Dumnezeu in slujire si in familie. 

Avand in vedere excelentele relatii de colaborare pe care AER le-a avut pana acum cu Asociatia Constiinta si Libertate, dorim sa va aducem la cunostinta cazul familiei Bodnariu din Norvegia. In esenta, familiei i-au fost luati cei 5 copii pe motiv de indoctrinare religioasa, fara sa avem la data prezentei, un raport oficial al institutiei norvegiene pentru protectia copilului. Nenumarate organizatii din tara si strainatate, Biserici sau credinciosi, s-au implicat in sustinerea cauzei acestei familii, adresandu-se in acest sens autoritatilor din Norvegia. Un raspuns amplu l-a primit recent Cultul Penticostal de la Ministerul deExterne roman, pe care vi-l atasam, deoarece familia Bodnariu apartine Bisericii Penticostale, iar Marius Bodnariu are un frate care slujeste intr-o Biserica Penticostala din Bucuresti. 

Dorinta noastra este ca Asociatia Constiinta si Libertate, prin mijloacele pe care le are la dispozitie, inclusiv prin intermediul Birourilor din New York si Geneva, sa sustina cauza familiei Bodnariu in fata autoritatilor din Norvegia. In acelasi timp, avand in vedere ca Dumnezeu este suveran in toate si El asculta rugaciunile copiilor Sai, venim si cu indemnul de a sustine in rugaciuni cauza acestei familii, prin intermediul credinciosilor adventisti.

Tinand cont de faptul ca in aceste luni se desfasoara si strangrea de semnaturi pentru modificarea art. 48 din Constitutia Romaniei, ce defineste familia, este extrem de important, in opinia noastra, sa intreprindem actiuni comune in vederea apararii familieii si a drepturilor familiei, asa cum le defineste Sfanta Scriptura.

Cu deosebita consideratie,

Presedinte                Vicepresedinte         Secretar General
Viorel Iuga                Ioan Moldovan           Virgil Achihai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.