După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 ianuarie 2016

11 episcopi ai Bisericii Norvegiei au schimbat versetul Bibliei „Cine cruță nuiaua…” la cererea organului de stat Ombudsman

Proverbele 13:24: ,,Cine cruta nuiaua uraste pe fiul sau, dar cine-l iubeste il pedepseste indata.
Jan-Aage Torp:
CE ESTE CONSIDERATA ”VIOLENTA IN FAMILIE” IN NORVEGIA? CHIAR SI O PALMA USOARA SAU O PALMUTA!
Pana in anul 2009, hotararea Curtii Supreme a Norvegiei, care afirma ca o „palmuta” aplicata copilului pentru disciplinare este acceptabila si a fost normul. Dar apoi Parlamentul a adoptat o lege in care specifica ca chiar si o astfel de palma este „violenta”.
Personal, nu mi-am palmuit cei sase copii ai mei niciodata, care acum sunt toti crescuti. Dar am aparat intotdeauna drepturile pentru ca o familie, sa  includa o „palmuta” data copilului ca o masura de disciplinare, intr-un mediu total de respect, onoare si dragoste.
Acum, dupa trecerea in vigoare a acestei legi noi,  pana si o mama care incearca fizic sa opreasca copilul ei de la a face ceva nociv, poate sa-si piarda copiii in mainile lui Barnevernet. Aceasta este ceea ce se-ntampla acum cu adevarat, Si stiu asta in mod sigur.
In Noiembrie 2008, am fost chemat pentru a primi o mustrare oficiala din partea guvernului norvegian, Ombudsmanul Copiilor, pentru ca am aparat dreptul de a da o palmuta copilului, in timp ce  am fost invitat la un post de radio. Am ramas neclintit pe pozitia mea. Amenintarile lor nu m-au facut sa dau inapoi.
In anul 2007, acelasi Ombudsman, a contactat 11 episcopi ai Bisericii Norvegiei, pentru a-i convinge sa schimbe formularea cuvintelor din Biblia norvegiana ca sa nu mai afirme  ca ,, nuiaua”este acceptabila (Proberbe 13:24). Episcopii s-au conformat si au schimbat cuvintele. Au scos din context crutarea nuielei, inlocuindu-l cu pedeapsa sau disciplina. Un grup de lasi… Pana acolo ca au schimbat si Biblia!
Factorul decisiv aici este ideologia. Guvernul anterior al domnului Jens Stoltenberg a primit un raport din partea Dr. Magne Raundalen, un profesor renumit de pshihiatrie de copii, care a stabilit ca Norvegia a parasit „principiul biologic” de bunastarea si ingrijirea copiilor si norma a devenit acum ca „statul” poseda drepturile la copii. Acesta este un lucru intru totul scandalos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.