După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 septembrie 2015

Vox Dei Production: Interviu cu Chris

La Ordinea Zilei: Ucraina, România, Europa (22 Septembrie 2015)



Interviu cu 
avocat 
Peter Costea
fost candidat la europarlamentare, 
presedintele Asociatiei Familiilor din Romania si care este implicat in Ucraina impreuna cu misiunea Neemia, de multi ani


Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

Pastor Cristi Pană – Prietenii mei păcătoşii (20 Septembrie 2015)

Dr. Livius Percy în Dobrogea


Gândul.info: Guvernul scoate Biserica din Codul Fiscal. Lista noilor scutiri de taxe pentru culte

Cultele religioase se vor bucura de anul viitor, pe lângă scutirile de care beneficiază în prezent, de noi facilităţi fiscale. Atunci când au elaborat Codul Fiscal valabil din 2016, guvernanţii s-au gândit, pe lângă pasionaţii de vânătoare, iahturi şi maşini de lux, şi la feţele bisericeşti care vor plăti mai puţin la bugetul de stat.
Reprezentanţii cultelor religioase vor fi scutiţi de impozit pentru sumele pe care le obţin din vânzarea de terenuri, clădiri şi maşini pe care le-au folosit în activităţi economice, condiţia fiind ca sumele respective să fie utilizate pentru întreţinerea şi funcţionarea unităţilor de cult.
“Conform noului Cod fiscal, începând cu anul 2016 cultele religioase nu vor mai fi impozitate nici pentru veniturile obţinute din vânzarea sau orice altă formă de cedare sau înstrăinare a activelor coporale cum ar fi terenuri, clădiri, maşini şi altele chiar dacă acestea au fost folosite în cadrul activităţilor economice”, a explicat pentru gândul Eugenia Ion, tax manager la Contexpert Consulting.
Pe de altă parte, ca noutate, din 2016 şi asociaţiile religioase, pe lângă cultele religioase, vor beneficia de scutiri de impozit pentru clădiri.
Cultele religioase nu sunt impozitate, potrivit actualului Cod Fiscal, pentru mai multe tipuri de venituri, după cum urmează:
Continuarea pe www.gandul.info

Jarl Valebjorg și Jan Helge Deila la Centrul Creștin Metropolitan

Str. Amilcar Sandulescu nr 3, sect 6 (Alege Viata) Vezi harta: http://goo.gl/4RW8LQ

Pastor Gabi Izsak la Biserica Betania Londra


Florin Ianovici – Vrei să răsară soarele credinței?

Vezi şi ultimele resurse în pagina

Fără telefoane mobile în biserici: Hotărarea municipalității din Salvador

O hotarare a municipalitatii orasului Salvador din Brazilia interzice utilizarea telefoanelor mobile in biserici si diferite institutii publice. Aceasta decizie este luata cu scopul de a nu perturba sedintele si intrunirile publice.
Hotararea municipala interzice utilizarea dispozitivelor mobile in biblioteci, teatre, cinematografe, precum si in biserici.
Initiatorul acestui inedit proiect este Isnard Araujo, care sustine ca a primit numeroase plangeri de la mai multi lideri religiosi care declara ca celularele sunt folosite in mod abuziv in timpul serviciului de inchinare.
„Sunt multi pastori, preoti si diaconi care s-au plans de faptul ca oamenii din biserica raspund la telefoanele mobile si vorbesc cu voce tare. Sunt persoane care nu au respect fata de inchinare, vorbesc tare ca si cum nu ar fi nimeni in jurul lor, altii nu raspund si lasa telefonul sa sune. De aici s-a nascut ideea acestei initiative locale”, a declarat Araujo.
Pastorul Djalma Torres este impotriva acestei interdictii, dar recunoaste ca zgomotul este neplacut. „Utilizarea fara discernamant este deranjanta, cu toate acestea, nu cred ca este cazul sa interzicem acest lucru, ci mai degraba sa se stabileasca o utilizare judicioasa a acestor dispozitive mobile”, a comentat el.
Episcopul orasului Salvador, Estevam Silva Filho a declarat ca „in loc de a interzice utilizarea telefoanelor mobile in biserica, ar trebui sa ne ocupam mai mult de educarea oamenilor.
„Scopul acestei decizii este acela de a sugera persoanei sa deconecteze dispozitivul mobil si sa se concentreze asupra propriei vieti spirituale, fara sa fie intrerupta si fara sa intrerupa pe cei din jurul lor. Daca ei utilizeaza telefonul atentia este deturnata si serviciul de inchinare este perturbat”, se mentioneaza in hotarare.