După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 septembrie 2015

Fără telefoane mobile în biserici: Hotărarea municipalității din Salvador

O hotarare a municipalitatii orasului Salvador din Brazilia interzice utilizarea telefoanelor mobile in biserici si diferite institutii publice. Aceasta decizie este luata cu scopul de a nu perturba sedintele si intrunirile publice.
Hotararea municipala interzice utilizarea dispozitivelor mobile in biblioteci, teatre, cinematografe, precum si in biserici.
Initiatorul acestui inedit proiect este Isnard Araujo, care sustine ca a primit numeroase plangeri de la mai multi lideri religiosi care declara ca celularele sunt folosite in mod abuziv in timpul serviciului de inchinare.
„Sunt multi pastori, preoti si diaconi care s-au plans de faptul ca oamenii din biserica raspund la telefoanele mobile si vorbesc cu voce tare. Sunt persoane care nu au respect fata de inchinare, vorbesc tare ca si cum nu ar fi nimeni in jurul lor, altii nu raspund si lasa telefonul sa sune. De aici s-a nascut ideea acestei initiative locale”, a declarat Araujo.
Pastorul Djalma Torres este impotriva acestei interdictii, dar recunoaste ca zgomotul este neplacut. „Utilizarea fara discernamant este deranjanta, cu toate acestea, nu cred ca este cazul sa interzicem acest lucru, ci mai degraba sa se stabileasca o utilizare judicioasa a acestor dispozitive mobile”, a comentat el.
Episcopul orasului Salvador, Estevam Silva Filho a declarat ca „in loc de a interzice utilizarea telefoanelor mobile in biserica, ar trebui sa ne ocupam mai mult de educarea oamenilor.
„Scopul acestei decizii este acela de a sugera persoanei sa deconecteze dispozitivul mobil si sa se concentreze asupra propriei vieti spirituale, fara sa fie intrerupta si fara sa intrerupa pe cei din jurul lor. Daca ei utilizeaza telefonul atentia este deturnata si serviciul de inchinare este perturbat”, se mentioneaza in hotarare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.