După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 aprilie 2015

Pastor Samy Tuțac - 50 de zile de har

Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință; și aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu; nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. (Efeseni 2:8-9 NTR)

Un timp special de apropiere de Domnul între Paști și Rusalii. Un timp de reflecție asupra harului lui Dumnezeu. Har înseamnă o favoare oferită de cineva care nu este obligat să ofere, înseamnă iubire și protecție acordată de bună voie cuiva. Un timp de rugăciune pentru România, pentru un județ în fiecare zi sau pentru o instituție importantă din România. Un timp de aprofundare a Scripturii. Aceasta este provocarea acestor 50 de zile de har. 
În fiecare zi, începând de astăzi, voi posta, pe contul personal de facebook, pasajele biblice pentru studiu biblic și rugăciune, provocarea de a ne focaliza pe o virtute creștină și județul sau instituția pentru care ne vom ruga. 

Dacă dorim o schimbare reală în familiile noastre, în bisericile noastre, în țara noastră sau în lume, schimbarea poate începe cu noi. Cineva spunea: "Schimbarea în bine începe cu tine." Iar această schimbare o poate face Dumnezeu prin Cuvântul Său, prin Duhul Sfânt care locuiește în noi și prin harul Domnului Isus Cristos, Cel care a murit și a înviat pentru noi. Sunt bineveniți să se alature acestei inițiative creștinii din orice biserică sau confesiune, toți aceia care tânjesc după o apropiere de Dumnezeu și se roagă pentru o trezire spirituală în România.

Pastor Samy Tuțac

Beiuş: Aproape 80 de persoane botezate la Biserica Sfânta Treime

Biserica Penticostala Sfanta Treime din Beius a sarbatorit ziua de Paste printr-un botez in apa. A fost o atmosfera de mare sarbatoare la care au participat un numar mare de oameni, frati si surori, credinciosi si necredinciosi din tara si din alte parti ale lumii, biserica devenind neincapatoare.  Un numar de 60 de candidati pentru botez, care dupa ce au urmat cursurile de caticheza, au intrat in apa botezului marturisindu-si credinta in Isus Christos.
Persoanele care au fost botezate in apa, au fost din Beius si zona apropiata a Beiusului si din locuri mai indepartate din tara, printre care Suceava, Galati, Bucuresti, judetul Mures, judetul Vaslui, judetul Timis, sau din alte parti ale lumii, romani care au venit din Bali, Indonezia, Italia, Suedia, Franta, Anglia, unii insotiti de familie, altii de rudenii, sau prieteni sau colegi de munca. La sfarsitul programului, dupa ce toti candidatii au fost botezati, Pastorul Vladimir Pustan a facut un apel de chemare celor prezenti ca sa se predea Domnului si sa intre si ei in apa botezului. Aproape douazeci de persoane au raspuns acestei chemari si au fost botezate in Numele Tatalui al Fiului si a Sfantului Duh.
Cei prezenti si cei ce au urmarit programul prin intermediul internetului , prin emisiunea Ciresarii TV, au fost martorii unor declaratii impresionante de credinta din partea celor ce au fost botezati, despre felul in care Dumnezeu a lucrat in vietile lor si motivul ce i-a determinat sa intre in apa botezului.
Inainte de oficierea actului de botez, fratele Pastor Vladimir Pustan a tinut o predica in care a aratat diferenta dintre ceea ce ofera religia musulmana, budista si crestinismul.  A luat Coranul, cartea dupa care se ghideaza aproape un miliard de oameni (musulmani), care ne ucid fratii nostri in numele acestei carti, si se duc dupa un profet, Mahomed. A citit din Coran, dintr-un pasaj in care Mahomed spune asa: ,,Eu mor si nu stiu unde ma duc, si va spun ca nici nu stiu unde va duceti voi.” Dupa ce a citit acest pasaj fratele Pustan a spus ca sunt un miliard de oameni care se duc dupa un om care nu stie unde se va duce cand va muri, si nici nu stie unde se duc nici cei ce-l urmeaza.
Christos Domnul nostru, spune in Cartea Sfanta, ca El stie unde se duce: ,, Ma duc sa va pregatesc un loc, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi.” Sa alegem pe Cel ce da viata si Cel ce ne-a promis ca acolo unde merge El, in raiul lui Dumnezeu, ne va duce si pe noi.
In ciuda faptului ca vrasmasul,  care este Diavolul, cauta sa ademeneasca pe oameni si sa-i tina departe de Dumnezeu, Cuvantul lui Dumnezeu lucreaza in continuare si cei ce aud glasul chemarii lui Dumnezeu, se intorc la El si-si predau viata lor lui Dumnezeu, lepadandu-se de pacat si traind o viata noua in Christos.
Ziua de Paste, ziua in care crestinii sarbatoresc invierea Domnului Isus, a fost o zi de sarbatoare pentru toate bisericile crestine si in special pentru Biserica Sfanta Treime din Beius, unde in aceasta zi s-a mai adaugat la numarul celor mantuiti.
Vizionati acest program special de Paste, care va va da un nou impuls si o determinare si mai mare ca sa stati la picioarele Mantuitorului Isus. Botezul incepe la minutul 50.

Vladimir Pustan - De ce a înviat Hristos? (12 aprilie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan