După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 aprilie 2015

Pastor Samy Tuțac - 50 de zile de har

Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință; și aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu; nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. (Efeseni 2:8-9 NTR)

Un timp special de apropiere de Domnul între Paști și Rusalii. Un timp de reflecție asupra harului lui Dumnezeu. Har înseamnă o favoare oferită de cineva care nu este obligat să ofere, înseamnă iubire și protecție acordată de bună voie cuiva. Un timp de rugăciune pentru România, pentru un județ în fiecare zi sau pentru o instituție importantă din România. Un timp de aprofundare a Scripturii. Aceasta este provocarea acestor 50 de zile de har. 
În fiecare zi, începând de astăzi, voi posta, pe contul personal de facebook, pasajele biblice pentru studiu biblic și rugăciune, provocarea de a ne focaliza pe o virtute creștină și județul sau instituția pentru care ne vom ruga. 

Dacă dorim o schimbare reală în familiile noastre, în bisericile noastre, în țara noastră sau în lume, schimbarea poate începe cu noi. Cineva spunea: "Schimbarea în bine începe cu tine." Iar această schimbare o poate face Dumnezeu prin Cuvântul Său, prin Duhul Sfânt care locuiește în noi și prin harul Domnului Isus Cristos, Cel care a murit și a înviat pentru noi. Sunt bineveniți să se alature acestei inițiative creștinii din orice biserică sau confesiune, toți aceia care tânjesc după o apropiere de Dumnezeu și se roagă pentru o trezire spirituală în România.

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.